Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="finduilas" data-source="post: 430090" data-attributes="member: 88281"><p>Hocam yetti artik. Allahaskina bir konuyu okuyun, burda tartisilanlarla bursiyerlerin kademe/derece ilerlemesinin ne alakasi var? Hocamiz demis ki "Biz MEB bursiyerleri gibi degiliz, maas karsiligi calisiyoruz." Evet tamamen hakli, bu yuzden bizim senetli olmamiz dogal, OYPlilerinki hukuksuz. Buna kimsenin itirazi yok zaten. Ama gelen cevaba bakin, "Mebliler de calismadigi halde calismis sayiliyor." Yani? Konuyla ne alakasi var? Calismis sayiliyorlar o zaman senetleri iptal olsun mu dendi? 35. madde ile ne alakasi var bunun? Tamamen alakasiz, sadece bursiyerlere duyulan onyargiyla yazilmis bir cumle. Ben de buna itiraz ediyorum. Bursiyerler olarak hepimizin kadrosu var Turkiye'de ama hicbirimiz o kadrolarin haklarini alamiyoruz. Simdi en azindan yurt disinda gecirdigimiz 6-7 sene kayip olmamis olacak. Bu bile yeterli degilken alakasiz bir konuda alakasiz bir sekilde itiraz edilmesi ne kadar dogru, ne kadar hos? Arkadas MEB bursiyerlerine saldiriyor, benim kendimi savunurken uslubum mu sorun oluyor? Madem oyle, konuya geri donelim o zaman. OYPlilerden calismalari karsiligi aldiklari maaslarin geri istenmesi cok sacma ve hukuksuz bir uygulama, umarim en kisa zamanda cozulur, bir zamanlar var olan YOK yasa tasarisindaki gibi sadece odenekleri kapsayacak sekilde degistirilir uygulama.</p><p></p><p>Sent from my SM-N920T using Tapatalk</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="finduilas, post: 430090, member: 88281"] Hocam yetti artik. Allahaskina bir konuyu okuyun, burda tartisilanlarla bursiyerlerin kademe/derece ilerlemesinin ne alakasi var? Hocamiz demis ki "Biz MEB bursiyerleri gibi degiliz, maas karsiligi calisiyoruz." Evet tamamen hakli, bu yuzden bizim senetli olmamiz dogal, OYPlilerinki hukuksuz. Buna kimsenin itirazi yok zaten. Ama gelen cevaba bakin, "Mebliler de calismadigi halde calismis sayiliyor." Yani? Konuyla ne alakasi var? Calismis sayiliyorlar o zaman senetleri iptal olsun mu dendi? 35. madde ile ne alakasi var bunun? Tamamen alakasiz, sadece bursiyerlere duyulan onyargiyla yazilmis bir cumle. Ben de buna itiraz ediyorum. Bursiyerler olarak hepimizin kadrosu var Turkiye'de ama hicbirimiz o kadrolarin haklarini alamiyoruz. Simdi en azindan yurt disinda gecirdigimiz 6-7 sene kayip olmamis olacak. Bu bile yeterli degilken alakasiz bir konuda alakasiz bir sekilde itiraz edilmesi ne kadar dogru, ne kadar hos? Arkadas MEB bursiyerlerine saldiriyor, benim kendimi savunurken uslubum mu sorun oluyor? Madem oyle, konuya geri donelim o zaman. OYPlilerden calismalari karsiligi aldiklari maaslarin geri istenmesi cok sacma ve hukuksuz bir uygulama, umarim en kisa zamanda cozulur, bir zamanlar var olan YOK yasa tasarisindaki gibi sadece odenekleri kapsayacak sekilde degistirilir uygulama. Sent from my SM-N920T using Tapatalk [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri