Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="okyanusmavi" data-source="post: 423935" data-attributes="member: 28667"><p>Merhabalar Emir Hocam ve Diğer Hocalarım size bir sorum var:</p><p>Ben A üniversitesindeyken B üniversitesine ÖYP kapsamında 35.maddeyle görevlendirildim. Bu görevlendirmeden 8 ay sonra B üniversitesinin yani hali hazırda lisansüstü eğitim almakta olduğum yerin asıl ÖYP kadrosunu kazandım. Eski ünv. den muvafakat istendi ama muvafakat verilmedi. Ben de Muvafakat verilmemesi işleminin iptali istemiyle dava açtım. 1 yıl süren davada bugun elime gerekçeli karar geldi. Kararda mecburi hizmet yükümlüsü olduğumdan ve bu yukumluluğu yerine getirmeden idareyi muvafakat vermeye yasal yol ile zorlama imkanı yoktur yazıyor......</p><p>Sağlık gerekçem olmasına ve bunu sağlık il müdürlüğü yazılarıyla belgelememe rağmen İdare mahkemesi hiç birini dikkate almamış özetle mecburi hizmetiniz var bunu yapmadan muvafakat isteyemessiniz diyor....Oysa elimde YÖK ten gelen bir yazı vardı ve bu yazıda Mecburi Hizmetiniz henz doğmamıştır. Doktora bittikten sonra mecburi hizmet yükümlüsü olursunuz yazıyor ben bunu da dava dosyama eklememe rağmen İdare mahkemesi alehimde karar vermiş....</p><p></p><p>Ben bunu Danıştay'a temyiz etsem sonuç değiir mi şansımı zorlamaya gerek varmı??? siz olsanız ne yapardınız Danıştay 8. Daireye mi temyiz ettireyim?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okyanusmavi, post: 423935, member: 28667"] Merhabalar Emir Hocam ve Diğer Hocalarım size bir sorum var: Ben A üniversitesindeyken B üniversitesine ÖYP kapsamında 35.maddeyle görevlendirildim. Bu görevlendirmeden 8 ay sonra B üniversitesinin yani hali hazırda lisansüstü eğitim almakta olduğum yerin asıl ÖYP kadrosunu kazandım. Eski ünv. den muvafakat istendi ama muvafakat verilmedi. Ben de Muvafakat verilmemesi işleminin iptali istemiyle dava açtım. 1 yıl süren davada bugun elime gerekçeli karar geldi. Kararda mecburi hizmet yükümlüsü olduğumdan ve bu yukumluluğu yerine getirmeden idareyi muvafakat vermeye yasal yol ile zorlama imkanı yoktur yazıyor...... Sağlık gerekçem olmasına ve bunu sağlık il müdürlüğü yazılarıyla belgelememe rağmen İdare mahkemesi hiç birini dikkate almamış özetle mecburi hizmetiniz var bunu yapmadan muvafakat isteyemessiniz diyor....Oysa elimde YÖK ten gelen bir yazı vardı ve bu yazıda Mecburi Hizmetiniz henz doğmamıştır. Doktora bittikten sonra mecburi hizmet yükümlüsü olursunuz yazıyor ben bunu da dava dosyama eklememe rağmen İdare mahkemesi alehimde karar vermiş.... Ben bunu Danıştay'a temyiz etsem sonuç değiir mi şansımı zorlamaya gerek varmı??? siz olsanız ne yapardınız Danıştay 8. Daireye mi temyiz ettireyim? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri