Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sfagnum" data-source="post: 420783" data-attributes="member: 15988"><p>Whoop hocamın dediği gibi. Her ne kadar anayasaya aykırı bile olsa bu senetler yine de onları tamamen kaldırtmak çok zor. mobbinge bu kadar elverişli bir ortam olan üniversitelerde, senet baskısıyla geçirilecek 6 yılda akademisyen değil ancak sistemin devamlılığını sağlayacak, düşünme hakkı elinden alınmış, fikrini ulu orta savunamayan akademik köleler yetiştirirsiniz. </p><p></p><p>Kendimizi geçtim bir de iki kişinin ki onlar yüzbinlerce liralık senede imza atarak zaten vicdan borcumuz olan insanlar, onların hayatını riske atma durumu söz konusu. dolayısıyla burada kötünün iyisini tercih etmeli ve 2547'nin değişeceği söylenen şu günlerde tek yoğunlaşmamız gereken konu, DOKTORA BİTTİKTEN SONRA KİŞİ GÖREVİNE DÖNMEZSE HİÇ BİR YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMUNDA ÇALIŞAMAZ ve BELLİ BİR MİKTAR DA PARA ÖDER gibilerinden bir madde ile sınırlandırılması ve cezanın şahsen söz konusu kişiye kesilmesi en mantıklısı. en iyi yöntem budur demiyorum ancak mevcut konjonktürde en iyiyi elde edemiyorsak kötünün en iyisini seçmek durumundayız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sfagnum, post: 420783, member: 15988"] Whoop hocamın dediği gibi. Her ne kadar anayasaya aykırı bile olsa bu senetler yine de onları tamamen kaldırtmak çok zor. mobbinge bu kadar elverişli bir ortam olan üniversitelerde, senet baskısıyla geçirilecek 6 yılda akademisyen değil ancak sistemin devamlılığını sağlayacak, düşünme hakkı elinden alınmış, fikrini ulu orta savunamayan akademik köleler yetiştirirsiniz. Kendimizi geçtim bir de iki kişinin ki onlar yüzbinlerce liralık senede imza atarak zaten vicdan borcumuz olan insanlar, onların hayatını riske atma durumu söz konusu. dolayısıyla burada kötünün iyisini tercih etmeli ve 2547'nin değişeceği söylenen şu günlerde tek yoğunlaşmamız gereken konu, DOKTORA BİTTİKTEN SONRA KİŞİ GÖREVİNE DÖNMEZSE HİÇ BİR YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMUNDA ÇALIŞAMAZ ve BELLİ BİR MİKTAR DA PARA ÖDER gibilerinden bir madde ile sınırlandırılması ve cezanın şahsen söz konusu kişiye kesilmesi en mantıklısı. en iyi yöntem budur demiyorum ancak mevcut konjonktürde en iyiyi elde edemiyorsak kötünün en iyisini seçmek durumundayız. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri