Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_EMİR_" data-source="post: 405682" data-attributes="member: 14243"><p>Arkadaşlar ortada kesin bir şey yok.Dilekçeyi reddetmelerinin çeşitli sebepleri olabilir ben avukatla da görüştüm zaten. Burada asıl önemli olan davanın ret olmaması dava ret olmuş olsa o zaman daha sıkıntı olabilir. Sadece dilekçede eksik görülen bir yer vardır. Fakat hakimlerin benim avukatla konuştuğuma göre bir noktada atladıkları şu olabilir. Bizler senet imzalarken siz de biliyorsunuz ki senet imzala diye idari kurum olan üniversiteler bize yazılı tebligatta bulunmuyorlar ve sadece bize senedi imzaladıktan sonra 35 verilir ve ilişiğiniz kesilir deniyor. Burada hakimler avukatın da dediğine göre idare yazılı bir tebligatta bulunmadığından dolayı bir eksiklik görüp dilekçeyi reddetmiş olabilir diyor başka da bir şey değildir. Ancak hakimlerin şunu bilmesi gerekir ki senet imzalamak için illa ki bir yazılı tebligata gerek yok zaten senet imzalamayınca ilişik kesilmiyor ve 35 verilmiş olmuyor dedi. Elimize ulaşsın basit bir şeydir bu temyiz ettiririz ya da dilekçe de eksiklik varsa onu tamamlar davaya devam ederiz dedi. Bu arada ben sadece senet iptali için dava açamaz mıydık dedim ancak avukat danıştaya açamazsın ama idare mahkemelerine de açsan reddediyorlar bu nedenle senin imzaladığın senetle yani bireysel işlemle birlikte senedi imzalamanı isteyen yönetmeliğin iptali ile birlikte dava açılması gerekir dedi. Hakimler burada tebligat olayı yüzünden dilekçeyi eksik görmüş olabilir dedi ancak burada bir problem yok dedi. Arkadaş davamız ret edilmedi önemli olan da bu dava devam edecek. Sizler gibi ben de sabırla bekliyorum. Sıkıntı etmenize gerek yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_EMİR_, post: 405682, member: 14243"] Arkadaşlar ortada kesin bir şey yok.Dilekçeyi reddetmelerinin çeşitli sebepleri olabilir ben avukatla da görüştüm zaten. Burada asıl önemli olan davanın ret olmaması dava ret olmuş olsa o zaman daha sıkıntı olabilir. Sadece dilekçede eksik görülen bir yer vardır. Fakat hakimlerin benim avukatla konuştuğuma göre bir noktada atladıkları şu olabilir. Bizler senet imzalarken siz de biliyorsunuz ki senet imzala diye idari kurum olan üniversiteler bize yazılı tebligatta bulunmuyorlar ve sadece bize senedi imzaladıktan sonra 35 verilir ve ilişiğiniz kesilir deniyor. Burada hakimler avukatın da dediğine göre idare yazılı bir tebligatta bulunmadığından dolayı bir eksiklik görüp dilekçeyi reddetmiş olabilir diyor başka da bir şey değildir. Ancak hakimlerin şunu bilmesi gerekir ki senet imzalamak için illa ki bir yazılı tebligata gerek yok zaten senet imzalamayınca ilişik kesilmiyor ve 35 verilmiş olmuyor dedi. Elimize ulaşsın basit bir şeydir bu temyiz ettiririz ya da dilekçe de eksiklik varsa onu tamamlar davaya devam ederiz dedi. Bu arada ben sadece senet iptali için dava açamaz mıydık dedim ancak avukat danıştaya açamazsın ama idare mahkemelerine de açsan reddediyorlar bu nedenle senin imzaladığın senetle yani bireysel işlemle birlikte senedi imzalamanı isteyen yönetmeliğin iptali ile birlikte dava açılması gerekir dedi. Hakimler burada tebligat olayı yüzünden dilekçeyi eksik görmüş olabilir dedi ancak burada bir problem yok dedi. Arkadaş davamız ret edilmedi önemli olan da bu dava devam edecek. Sizler gibi ben de sabırla bekliyorum. Sıkıntı etmenize gerek yok. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri