Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="feyza48" data-source="post: 391842" data-attributes="member: 9264"><p>Merhaba forumdaki yazışmaları kısmen inceledim benimde önümde bir senet ve dava süreci var . 35 madde ile doktora ile gorevlendirildim ancak es durumu ve dogum izni sureci bebekle sehir degistirmeme engel.oldu suanda muvafakata meb e geçmek istiyorum zaten meb den geçiş yapmıştım bugun rektör yardimcimizla durumu gorustum senet yukumlulugunu hatirlatti ancak bu konuda katı bir tutumlari yok muvafakat icin destek oluruz ama meb bu süreci beklemez dedi senet icin dava acabilirsin ve muhtemelen olumlu sonuclanir dava sonuna kadar ödeme talep etmeyiz dedi. Bu durumda dava için nerden baslamaliyim muvafakat beklemeyip istifa etmek dava surecini olumsuz etkiler mi davayı asliye hukuka mi yoksa idari mahkeme leremi açıyoruz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="feyza48, post: 391842, member: 9264"] Merhaba forumdaki yazışmaları kısmen inceledim benimde önümde bir senet ve dava süreci var . 35 madde ile doktora ile gorevlendirildim ancak es durumu ve dogum izni sureci bebekle sehir degistirmeme engel.oldu suanda muvafakata meb e geçmek istiyorum zaten meb den geçiş yapmıştım bugun rektör yardimcimizla durumu gorustum senet yukumlulugunu hatirlatti ancak bu konuda katı bir tutumlari yok muvafakat icin destek oluruz ama meb bu süreci beklemez dedi senet icin dava acabilirsin ve muhtemelen olumlu sonuclanir dava sonuna kadar ödeme talep etmeyiz dedi. Bu durumda dava için nerden baslamaliyim muvafakat beklemeyip istifa etmek dava surecini olumsuz etkiler mi davayı asliye hukuka mi yoksa idari mahkeme leremi açıyoruz [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri