Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nonickname" data-source="post: 374404" data-attributes="member: 40107"><p>Ne yazık ki şu anki YÖK yönetimi programı iyileştirmek yerine daha da kötüye götürüyor. Hala üniversitelerden kadro talebi bekleniyor, büyük üniversiteler kafalarına göre ÖYP kadrosu açıyor. Keyiflerine kalmış. Hala bir standart oturtulamadı. Türkiye'nin batısındaki üniversitede 30 küsur öğretim üyesi varken doğusunda 3 hocayla bölümde işler yürütülmeye çalışılıyor. Belli ki öğretim üyesine ihtiyaç var. Gidip üniversitelerden niye ÖYP kadrosu açmasını bekliyorsun? Kendin yap atamayı. Sonra üniversiteler öyp den şikayetçiymiş, o yüzden öyp kadrosu açmıyorlarmış. Bu iş birilerinin keyfine bırakılırsa kadro açılmaz tabi. Senet konusu zaten başlı başlına bir rezillik. Senedin ne olduğundan bihaber, rahat kafayla okumuş üç beş adam toplanmış senetler şöyle olsun, böyle olsun diye kararlar veriyor. Ögeder'in de artık kuruluş amacından saptığını düşünüyorum. Açıkçası ben ÖGEDER le bağımı aylar öncesinde kopardım. İsmini "50d liler Derneği" olarak değiştirse bence daha uygun olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nonickname, post: 374404, member: 40107"] Ne yazık ki şu anki YÖK yönetimi programı iyileştirmek yerine daha da kötüye götürüyor. Hala üniversitelerden kadro talebi bekleniyor, büyük üniversiteler kafalarına göre ÖYP kadrosu açıyor. Keyiflerine kalmış. Hala bir standart oturtulamadı. Türkiye'nin batısındaki üniversitede 30 küsur öğretim üyesi varken doğusunda 3 hocayla bölümde işler yürütülmeye çalışılıyor. Belli ki öğretim üyesine ihtiyaç var. Gidip üniversitelerden niye ÖYP kadrosu açmasını bekliyorsun? Kendin yap atamayı. Sonra üniversiteler öyp den şikayetçiymiş, o yüzden öyp kadrosu açmıyorlarmış. Bu iş birilerinin keyfine bırakılırsa kadro açılmaz tabi. Senet konusu zaten başlı başlına bir rezillik. Senedin ne olduğundan bihaber, rahat kafayla okumuş üç beş adam toplanmış senetler şöyle olsun, böyle olsun diye kararlar veriyor. Ögeder'in de artık kuruluş amacından saptığını düşünüyorum. Açıkçası ben ÖGEDER le bağımı aylar öncesinde kopardım. İsmini "50d liler Derneği" olarak değiştirse bence daha uygun olur. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri