Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_EMİR_" data-source="post: 358215" data-attributes="member: 14243"><p>Son güncelleme: Yök Davası Kişiler..</p><p></p><p>1.Nazmi Hocam</p><p>2.hamza hoca</p><p>3.edimvar</p><p>4.chimeneyes</p><p>5.sfagnum</p><p>6.csaltundag</p><p>7.ezgideniz</p><p>8.kuazimodo</p><p>9.kupeli_</p><p>10.nihonsei</p><p>11.mehmet arslan</p><p>12.cengah</p><p>13.sgokalp81 </p><p>14.ahmetaydemir</p><p>15.ByMeMo</p><p>16.pharm</p><p>17.arslanmath</p><p>18.Mr December</p><p>19.Göktürk</p><p>20.dilara</p><p>21.tikocam</p><p>22.serden</p><p>23.iskender84</p><p>24.Rıfat</p><p>25.MERCAN_BABA</p><p>26.rfedai</p><p>27.fink</p><p>28.tanerk</p><p>29.ibulut</p><p>30.ates2ati</p><p>31.basciemre</p><p>32.birtatlihuzur</p><p>33.nonickname</p><p>34.afac</p><p>35.beyin_bedava</p><p>36.psychic</p><p>37.Metacognition </p><p>38.Ms.Cognition</p><p></p><p>38 numaranın verdiği parayı hesaba aktardım. Kaldı 12. Tempo!</p><p></p><p>Saygılar sevgiler Mr. December Hocam. Gayretiniz için çok teşekkür ederim. Kaldı 12 arkadaşlar. Kişi başı 100 tl. Aldığımız maaşları zaten biliyorsunuz bu bir gayret işidir. Bakarsınız bu gayretten dolayı bile bu davada istediğimizi rahatça elde ederiz.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Destekte bulunmak isteyen hocalarımıza ben hesap numarasını göndereceğim..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_EMİR_, post: 358215, member: 14243"] Son güncelleme: Yök Davası Kişiler.. 1.Nazmi Hocam 2.hamza hoca 3.edimvar 4.chimeneyes 5.sfagnum 6.csaltundag 7.ezgideniz 8.kuazimodo 9.kupeli_ 10.nihonsei 11.mehmet arslan 12.cengah 13.sgokalp81 14.ahmetaydemir 15.ByMeMo 16.pharm 17.arslanmath 18.Mr December 19.Göktürk 20.dilara 21.tikocam 22.serden 23.iskender84 24.Rıfat 25.MERCAN_BABA 26.rfedai 27.fink 28.tanerk 29.ibulut 30.ates2ati 31.basciemre 32.birtatlihuzur 33.nonickname 34.afac 35.beyin_bedava 36.psychic 37.Metacognition 38.Ms.Cognition 38 numaranın verdiği parayı hesaba aktardım. Kaldı 12. Tempo! Saygılar sevgiler Mr. December Hocam. Gayretiniz için çok teşekkür ederim. Kaldı 12 arkadaşlar. Kişi başı 100 tl. Aldığımız maaşları zaten biliyorsunuz bu bir gayret işidir. Bakarsınız bu gayretten dolayı bile bu davada istediğimizi rahatça elde ederiz. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Destekte bulunmak isteyen hocalarımıza ben hesap numarasını göndereceğim.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri