Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 358019"><p>yyyssf hocam siz borcu ödeyebileyecek durumda olduğunuz için durumunuz farklı, ya borç daha azdı ya da borcu ödeyebilme imkanınız vardı, ancak senet imzalayanların çoğuna çıkacak borç sizinki gibi olmayacaktır o yüzden sizin bahsettiğiniz yolu kimse izleyebilecek durumda değil gibime geliyor. Davayı kazanmanın bence en makul yolları EMİR hocamızın dediği gibi ya yönetmelik iptali, veya maaş haricinde borç ödenmesi şeklinde olabilir. Maaş alırken 35. madde ile eğitim görülen kurumda zaten hizmet yapılıyor bunların yazılı ispatları da var örneğin gözetmenlik görevlendirmesi, öğrenci danışmanlığı, ders asistanlığı, bölüm idari işleri gibi.. O yüzden benim de konuştuğum avukatlar bu konuda davayı kazanma şansının %99 olduğunu belirtiyorlar. Hem devletin bir üniversitesinde 35. madde ile eğitim görürken maaş alıp bir nevi devlete hizmet edeceksin, hem de sanki hiçbişey yapmamış gibi zorunlu hizmet ya da maaşların faiziyle tahsili gibi absürd bir duruma maruz kalacaksın. Olacak şey değil. Delinin biri zamanında kuyuya bi taş atmış, YÖK zamanında kafasına göre bi yönetmelikle bu kuralı koymuş ve kimse ayaklanmamış. Neyse ben umutluyum ayaklanma yakındır, yeter ki bu kadar çok ilgisiz kalmasak toplum olarak daha iyi organize olabilsek.. Şu forumdaki yazışmaları Facebook öyp sayfasında paylaşmanın ve hep güncel tutmanın bir yolu olsa keşke yüzlerce kişi katılsa bu mücadeleye...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 358019"] yyyssf hocam siz borcu ödeyebileyecek durumda olduğunuz için durumunuz farklı, ya borç daha azdı ya da borcu ödeyebilme imkanınız vardı, ancak senet imzalayanların çoğuna çıkacak borç sizinki gibi olmayacaktır o yüzden sizin bahsettiğiniz yolu kimse izleyebilecek durumda değil gibime geliyor. Davayı kazanmanın bence en makul yolları EMİR hocamızın dediği gibi ya yönetmelik iptali, veya maaş haricinde borç ödenmesi şeklinde olabilir. Maaş alırken 35. madde ile eğitim görülen kurumda zaten hizmet yapılıyor bunların yazılı ispatları da var örneğin gözetmenlik görevlendirmesi, öğrenci danışmanlığı, ders asistanlığı, bölüm idari işleri gibi.. O yüzden benim de konuştuğum avukatlar bu konuda davayı kazanma şansının %99 olduğunu belirtiyorlar. Hem devletin bir üniversitesinde 35. madde ile eğitim görürken maaş alıp bir nevi devlete hizmet edeceksin, hem de sanki hiçbişey yapmamış gibi zorunlu hizmet ya da maaşların faiziyle tahsili gibi absürd bir duruma maruz kalacaksın. Olacak şey değil. Delinin biri zamanında kuyuya bi taş atmış, YÖK zamanında kafasına göre bi yönetmelikle bu kuralı koymuş ve kimse ayaklanmamış. Neyse ben umutluyum ayaklanma yakındır, yeter ki bu kadar çok ilgisiz kalmasak toplum olarak daha iyi organize olabilsek.. Şu forumdaki yazışmaları Facebook öyp sayfasında paylaşmanın ve hep güncel tutmanın bir yolu olsa keşke yüzlerce kişi katılsa bu mücadeleye... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri