Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ezgideniz" data-source="post: 357662" data-attributes="member: 49597"><p>hocam merhaba. qpuro hocayı tanımıyorum ancak sanırım isim yazdırıp para yatırmayanları kastetmiyor. keza ben de geçen ayın 10'unda hesap no. alıp 16'sında yatırdım. ben 1 yılı aşkın süredir ÖYP'liyim ve bu forumu yaklaşık 2 yıldır takip ediyorum. senetler için, zorunlu hizmet için yazılan mağduriyet hikayelerinin haddi hesabı yok. isyanların, "dava açalım arkadaşlar"ın bini bir para. şimdi ilk kez o beklediğimiz aşamaya geçtik ve inanın sayıları yüzleri bulan o insanlardan ses seda yok. yoksa tabii ki kimse kimsenin yakasına yapışmıyor...</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>ayrıca nasıl oluyor da hayatlarımızla ilgili bu kadar önemli bir durumu kişisel söylemlerle ölçebiliyoruz, gerçekten anlamakta zorlanıyorum!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ezgideniz, post: 357662, member: 49597"] hocam merhaba. qpuro hocayı tanımıyorum ancak sanırım isim yazdırıp para yatırmayanları kastetmiyor. keza ben de geçen ayın 10'unda hesap no. alıp 16'sında yatırdım. ben 1 yılı aşkın süredir ÖYP'liyim ve bu forumu yaklaşık 2 yıldır takip ediyorum. senetler için, zorunlu hizmet için yazılan mağduriyet hikayelerinin haddi hesabı yok. isyanların, "dava açalım arkadaşlar"ın bini bir para. şimdi ilk kez o beklediğimiz aşamaya geçtik ve inanın sayıları yüzleri bulan o insanlardan ses seda yok. yoksa tabii ki kimse kimsenin yakasına yapışmıyor... [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] ayrıca nasıl oluyor da hayatlarımızla ilgili bu kadar önemli bir durumu kişisel söylemlerle ölçebiliyoruz, gerçekten anlamakta zorlanıyorum! [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri