Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="edimvar" data-source="post: 357277" data-attributes="member: 1135"><p>İnanın arkadalar artık bu ÖYP den tiksindim. Kandırılmış bir çocuk gibi hissediyorum kendimi. 2011 yılında senedimi imzaladım. İmzaladığım zamanlar 3 ay yurt dışı dil eğitimi desteği var dediler, dilim yetmesine rağmen yıl 2015 hala bir yere gidemedim; üstelik yüksek lisansımı bitirdim şimdi ise doktorama başladım, doktora da bitecek... Senedi imzaladığım sene, ÖYP desteği 50.000 TL idi, şimdi bakın 30.000 TL ye düştü. Yine senedi imzaladığım sene, YÜksek lisans tez için yurtdışı araştırma desteği 3 ay, doktora tez sürecinde araştırma desteği 1 yıl idi. Şimdi ise; yüksek lisansta tez sürecinde yurtdışı araştırma desteği kaldırıldığı gibi, doktora tez sürecinde araştırma desteği 6 aya düştü. Bir de üstüne dil eğitimi için herhangi bir kıpırdamanın esamesi görünmüyor.</p><p></p><p>Yani kısacası; severek ve isteyere başladığım programa sanki karşılıksız çek verilmiş gibi bakıyorum. Resmen kandırılıyor, kandırılmaya devam ediyor ve hiç kimsenin sesi çıkmıyor. Üstüne başarız olduğum zaman ise geri isteyecekleri maaşımın ve fazinin korkusu ensemde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="edimvar, post: 357277, member: 1135"] İnanın arkadalar artık bu ÖYP den tiksindim. Kandırılmış bir çocuk gibi hissediyorum kendimi. 2011 yılında senedimi imzaladım. İmzaladığım zamanlar 3 ay yurt dışı dil eğitimi desteği var dediler, dilim yetmesine rağmen yıl 2015 hala bir yere gidemedim; üstelik yüksek lisansımı bitirdim şimdi ise doktorama başladım, doktora da bitecek... Senedi imzaladığım sene, ÖYP desteği 50.000 TL idi, şimdi bakın 30.000 TL ye düştü. Yine senedi imzaladığım sene, YÜksek lisans tez için yurtdışı araştırma desteği 3 ay, doktora tez sürecinde araştırma desteği 1 yıl idi. Şimdi ise; yüksek lisansta tez sürecinde yurtdışı araştırma desteği kaldırıldığı gibi, doktora tez sürecinde araştırma desteği 6 aya düştü. Bir de üstüne dil eğitimi için herhangi bir kıpırdamanın esamesi görünmüyor. Yani kısacası; severek ve isteyere başladığım programa sanki karşılıksız çek verilmiş gibi bakıyorum. Resmen kandırılıyor, kandırılmaya devam ediyor ve hiç kimsenin sesi çıkmıyor. Üstüne başarız olduğum zaman ise geri isteyecekleri maaşımın ve fazinin korkusu ensemde. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri