Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="erkorhan" data-source="post: 356013" data-attributes="member: 74615"><p>Arkadaşlar benimde bir sorum olacak cevaplarsanız sevınırım.</p><p></p><p>Aralık 2014 atamalarında Öyp ıle atandım. 9Mart2015 de dil egıtımımız baslayacak. Giderken 30.000 TL senet imzalatacaklarını öğrendim. (Sadece Öyp özgü birşey değilmiş görevlendirmeyle giden herkese imzalatılıyormus bu senet) Tamam senedi imzalayalım mecbur olduğumuz için ben dil eğitiminden geldiğim zaman tekrar kendi okuluma bu seferde doktora eğitimine gideceğim. O zaman bir senet daha imzalayacağım (100-150.000 ne kadarsa artık). Dil eğitimine giderken imzaladığım senet ne olacak ? o iptal mi olacak yoksa yeni senette onun üzerinemi ekleyip imzalatacaklar ? Asıl sorum ben 6 ay dil eğitimine gittiğim zaman 6 ay kendi okulumda kalırsam mı senet iptal oluyor ? Çünkü döndüğüm zaman 6 ay beklemeden (inşallah) doktora eğitimine gideceğim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erkorhan, post: 356013, member: 74615"] Arkadaşlar benimde bir sorum olacak cevaplarsanız sevınırım. Aralık 2014 atamalarında Öyp ıle atandım. 9Mart2015 de dil egıtımımız baslayacak. Giderken 30.000 TL senet imzalatacaklarını öğrendim. (Sadece Öyp özgü birşey değilmiş görevlendirmeyle giden herkese imzalatılıyormus bu senet) Tamam senedi imzalayalım mecbur olduğumuz için ben dil eğitiminden geldiğim zaman tekrar kendi okuluma bu seferde doktora eğitimine gideceğim. O zaman bir senet daha imzalayacağım (100-150.000 ne kadarsa artık). Dil eğitimine giderken imzaladığım senet ne olacak ? o iptal mi olacak yoksa yeni senette onun üzerinemi ekleyip imzalatacaklar ? Asıl sorum ben 6 ay dil eğitimine gittiğim zaman 6 ay kendi okulumda kalırsam mı senet iptal oluyor ? Çünkü döndüğüm zaman 6 ay beklemeden (inşallah) doktora eğitimine gideceğim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri