Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sfagnum" data-source="post: 355825" data-attributes="member: 15988"><p>bu süreçte en çok kanıma dokunan da bu söylem zaten... zamanında çalışmalar bitmezse ben aldığım maaşları faiziyle iade etmem gerekecek... </p><p></p><p>şu rezilliğe bakın..bu maddeyi hangi vicdanla kaleme aldılar bilemiyorum... dier asistanlardan zerre kadar farkımız olmadıklarını bildikleri halde böyle bir uygulama var... mutlak başarı, bu stresin altında beklenıyor bızden..mobbingin gunumuzde suç oldugunu bılenler, üniversitlerin kapılarını mobinge ardına kadar açılıyor boylece...</p><p></p><p>kımsenın zorunlu gorevını ifa etmekle sıkıntısı olamaz... olacaksa en basından berı bu programa gırmemesı gerekır... burada aslolan, haksız senet uygulamasının akıldışı maddelerinin vicdana davet edilmesi sürecidir...</p><p></p><p>bir arkadaşımız bahsetmişti.... ya biz ylsy dekiler gibi burslu öğrenci muamelesi görelim ve öyle senet imzalayalım ya da zorunlu görevini yerine getirmeyenlere "yükseköğretim kurumlarında çalıştırılamaz" gibi bir madde getirilsin... </p><p></p><p>ayrıca 35 yas altında olup da yuksek lısans ya da doktorada basarısız olanlara tekrar egıtım alma hakkı verılebılır... ztn ılk giris için gerekli olan yaş da 35... kişiler devam etmek ıstıyorsa bırakın etsinler... demekki kendine güveniyor... </p><p></p><p>getırılecek bu düzenlemelerin, aşırı meblağlardan zerre kadar farkı olmaz... gönül rahatlığıyla çalışma yapabilmesi dışında.. cunku adam 10 yıl boyunca (rahat kafayla) akademıye alısmısken doktora sonrasında bırakıp gıtmesı zor ıhtımal.. emın olun kı mevcut fıre oranı % 5 ı gecmez..geçemez..hele ki günümüz şartlarında...</p><p></p><p>başarısızlık durumunda devam etmicekse ya da edemeyecekse o kişiyi başka bir devlet kurumuna atayın... burada da sosyal devlet ilkeleri devreye girmiş olsun.. o yaşa gelmiş birininin ztn başarısızlık durumunda manen çöküşünü düşünün; bir de bunun üzerine maddi çöküş yaşarsa o insanın hali nice olur... </p><p></p><p>evlenmemiz için bir sürü teşvik veriliyor...geleceğini göremeyen adamlar nasıl evlenip yuva kursun yau... hatta diyorlarki evlılık yetmez bir de üzerine üç çocuk yapın... sen bırak benı evlendırıp üç çocuuk yaptırmayı, dayattığınız mevcut hükümlerle içimizdeki çocuğu bile öldürüyorsunuz...</p><p></p><p>akıl ve vicdan yolculuğuna çıkıyoruz arkadaşlar... allah yardımcımız olsun ^.^</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sfagnum, post: 355825, member: 15988"] bu süreçte en çok kanıma dokunan da bu söylem zaten... zamanında çalışmalar bitmezse ben aldığım maaşları faiziyle iade etmem gerekecek... şu rezilliğe bakın..bu maddeyi hangi vicdanla kaleme aldılar bilemiyorum... dier asistanlardan zerre kadar farkımız olmadıklarını bildikleri halde böyle bir uygulama var... mutlak başarı, bu stresin altında beklenıyor bızden..mobbingin gunumuzde suç oldugunu bılenler, üniversitlerin kapılarını mobinge ardına kadar açılıyor boylece... kımsenın zorunlu gorevını ifa etmekle sıkıntısı olamaz... olacaksa en basından berı bu programa gırmemesı gerekır... burada aslolan, haksız senet uygulamasının akıldışı maddelerinin vicdana davet edilmesi sürecidir... bir arkadaşımız bahsetmişti.... ya biz ylsy dekiler gibi burslu öğrenci muamelesi görelim ve öyle senet imzalayalım ya da zorunlu görevini yerine getirmeyenlere "yükseköğretim kurumlarında çalıştırılamaz" gibi bir madde getirilsin... ayrıca 35 yas altında olup da yuksek lısans ya da doktorada basarısız olanlara tekrar egıtım alma hakkı verılebılır... ztn ılk giris için gerekli olan yaş da 35... kişiler devam etmek ıstıyorsa bırakın etsinler... demekki kendine güveniyor... getırılecek bu düzenlemelerin, aşırı meblağlardan zerre kadar farkı olmaz... gönül rahatlığıyla çalışma yapabilmesi dışında.. cunku adam 10 yıl boyunca (rahat kafayla) akademıye alısmısken doktora sonrasında bırakıp gıtmesı zor ıhtımal.. emın olun kı mevcut fıre oranı % 5 ı gecmez..geçemez..hele ki günümüz şartlarında... başarısızlık durumunda devam etmicekse ya da edemeyecekse o kişiyi başka bir devlet kurumuna atayın... burada da sosyal devlet ilkeleri devreye girmiş olsun.. o yaşa gelmiş birininin ztn başarısızlık durumunda manen çöküşünü düşünün; bir de bunun üzerine maddi çöküş yaşarsa o insanın hali nice olur... evlenmemiz için bir sürü teşvik veriliyor...geleceğini göremeyen adamlar nasıl evlenip yuva kursun yau... hatta diyorlarki evlılık yetmez bir de üzerine üç çocuk yapın... sen bırak benı evlendırıp üç çocuuk yaptırmayı, dayattığınız mevcut hükümlerle içimizdeki çocuğu bile öldürüyorsunuz... akıl ve vicdan yolculuğuna çıkıyoruz arkadaşlar... allah yardımcımız olsun ^.^ [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri