Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_EMİR_" data-source="post: 355812" data-attributes="member: 14243"><p>Yök Davası Kişiler</p><p></p><p>1.nazmi hocam</p><p>2.hamza hoca</p><p>3.edimvar</p><p>4.chimeneyes</p><p>5.sfagnum</p><p>6.csaltundag</p><p>7.ezgideniz</p><p>8.kuazimodo</p><p>9.kupeli_</p><p>10.nihonsei</p><p>11.mehmet arslan</p><p>12.cengah</p><p>13.sgokalp81 </p><p>14.ahmetaydemir</p><p>15.ByMeMo</p><p>16.pharm</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam çok teşekkür ederiz desteğiniz için.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam sizin bu yazdıklarınız akademiyi tamamen bitirir. Ayrıca zaten şu anda ÖYP yarım yamalak bir program halini aldı. YÖK'ün ne zaman ne yapacağı artık kestirilemiyor. Ayrıca ben burada birkaç kez yazdım mecburi hizmet ayrıdır senet ayrıdır. Biz senedin yer aldığı yönetmeliği iptal ettiriyoruz yani senet olayını kaldırmaktan bahsediyoruz mecburi hizmeti kaldırmaktan bahsetmiyoruz hocam. Zaten 2547 sayılı kanunun 35. maddesinde aynen şu şekilde yazar</p><p></p><p> " Öğretim elemanı yetiştirilmesi amacıyla üniversitelerin araştırma görevlisi </p><p>kadroları, araştırma veya doktora çalışmaları yaptırmak üzere başka bir üniversiteye, Yükseköğretim Kurulunca geçici olarak tahsis edilebilir. Bu şekilde doktora veya tıpta uzmanlık veya sanatta yeterlik payesi alanlar, bu eğitimin sonunda kadrolarıyla birlikte kendi üniversitelerine dönerler. </p><p></p><p><strong>Yurt içi veya yurt dışında yetiştirilen öğretim elemanları, genel hükümlere göre bağlı oldukları yükseköğretim kurumlarında mecburi hizmetlerini yerine getirmek zorundadırlar. Bu yükümlülüğü yerine getirmeyenlere, yükseköğretim kurumlarında görev verilmez. Özel kanunlarla getirilen mecburi hizmet çalışmaları bu hüküm dışındadır</strong></p><p><strong></strong></p><p></p><p>Yani mecburi hizmet kalkmıyor hocam amaç senetleri kaldırabilmek. Bir de YÖK şunu yapabilirse çok iyi olur senetleri madem imzalıyoruz bizden maaş+%50si+ yasal faizleri istemek yerine sadece yapılan eğitim öğretim masraflarını istese yine bir sorun olacağını zannetmiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_EMİR_, post: 355812, member: 14243"] Yök Davası Kişiler 1.nazmi hocam 2.hamza hoca 3.edimvar 4.chimeneyes 5.sfagnum 6.csaltundag 7.ezgideniz 8.kuazimodo 9.kupeli_ 10.nihonsei 11.mehmet arslan 12.cengah 13.sgokalp81 14.ahmetaydemir 15.ByMeMo 16.pharm [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam çok teşekkür ederiz desteğiniz için. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam sizin bu yazdıklarınız akademiyi tamamen bitirir. Ayrıca zaten şu anda ÖYP yarım yamalak bir program halini aldı. YÖK'ün ne zaman ne yapacağı artık kestirilemiyor. Ayrıca ben burada birkaç kez yazdım mecburi hizmet ayrıdır senet ayrıdır. Biz senedin yer aldığı yönetmeliği iptal ettiriyoruz yani senet olayını kaldırmaktan bahsediyoruz mecburi hizmeti kaldırmaktan bahsetmiyoruz hocam. Zaten 2547 sayılı kanunun 35. maddesinde aynen şu şekilde yazar " Öğretim elemanı yetiştirilmesi amacıyla üniversitelerin araştırma görevlisi kadroları, araştırma veya doktora çalışmaları yaptırmak üzere başka bir üniversiteye, Yükseköğretim Kurulunca geçici olarak tahsis edilebilir. Bu şekilde doktora veya tıpta uzmanlık veya sanatta yeterlik payesi alanlar, bu eğitimin sonunda kadrolarıyla birlikte kendi üniversitelerine dönerler. [B]Yurt içi veya yurt dışında yetiştirilen öğretim elemanları, genel hükümlere göre bağlı oldukları yükseköğretim kurumlarında mecburi hizmetlerini yerine getirmek zorundadırlar. Bu yükümlülüğü yerine getirmeyenlere, yükseköğretim kurumlarında görev verilmez. Özel kanunlarla getirilen mecburi hizmet çalışmaları bu hüküm dışındadır [/B] Yani mecburi hizmet kalkmıyor hocam amaç senetleri kaldırabilmek. Bir de YÖK şunu yapabilirse çok iyi olur senetleri madem imzalıyoruz bizden maaş+%50si+ yasal faizleri istemek yerine sadece yapılan eğitim öğretim masraflarını istese yine bir sorun olacağını zannetmiyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri