Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_EMİR_" data-source="post: 352435" data-attributes="member: 14243"><p>Arkadaşlar yeniden merhaba. Şimdi dava için daha önce de dediğim gibi 5 bin tl de anlaşmıştık. Maddi anlamda destek olacak arkadaşlardan 100tl göndermelerini de söylemiştim. Şimdi bugünden itibaren bu ücretleri göndermeye başlıyoruz. Avukatın ismi FİKRİ ER. Finansbank'a gönderilecek arkadaşlar. Göndermek isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla yazsınlar. Ücret 5 bin olunca ben buraya tamam diye yazacağım. Buraya banka numarasını bilerek yazmıyorum fazladan gönderim olabilir ya da başka güvenlik problemi olabilir. Göndermek isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla ulaşsınlar ben sadece hesap numarasını yazıp göndereceğim hızlı olmak açısından. Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Birkaç Hocamız istedi onlara hesap numarasını gönderdim. Şu anda 2 kişi oldu.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>sfagnum, love_freedom, chimeneyes ve edimvar hocalarımıza gönderdim. Bilgi vereceğim bu şekilde aralıklı olarak.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>O kadar yazıldı çizildi ancak katılımın ben bu derece olacağını pek beklemiyordum. Kendi bağımızı kendimiz keseceğiz sanırım.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Hocalarım 20 şubat'a kadar ödeme yapabilirsiniz bunu da belirtmiş oluyum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_EMİR_, post: 352435, member: 14243"] Arkadaşlar yeniden merhaba. Şimdi dava için daha önce de dediğim gibi 5 bin tl de anlaşmıştık. Maddi anlamda destek olacak arkadaşlardan 100tl göndermelerini de söylemiştim. Şimdi bugünden itibaren bu ücretleri göndermeye başlıyoruz. Avukatın ismi FİKRİ ER. Finansbank'a gönderilecek arkadaşlar. Göndermek isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla yazsınlar. Ücret 5 bin olunca ben buraya tamam diye yazacağım. Buraya banka numarasını bilerek yazmıyorum fazladan gönderim olabilir ya da başka güvenlik problemi olabilir. Göndermek isteyen arkadaşlar bana özel mesaj yoluyla ulaşsınlar ben sadece hesap numarasını yazıp göndereceğim hızlı olmak açısından. Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Birkaç Hocamız istedi onlara hesap numarasını gönderdim. Şu anda 2 kişi oldu. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] sfagnum, love_freedom, chimeneyes ve edimvar hocalarımıza gönderdim. Bilgi vereceğim bu şekilde aralıklı olarak. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] O kadar yazıldı çizildi ancak katılımın ben bu derece olacağını pek beklemiyordum. Kendi bağımızı kendimiz keseceğiz sanırım. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocalarım 20 şubat'a kadar ödeme yapabilirsiniz bunu da belirtmiş oluyum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri