Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="edimvar" data-source="post: 339164" data-attributes="member: 1135"><p>Arkadaşım istismar eden de olabilir ancak bu uygulama tamamıyla insan haklarına aykırı bir durum. Ben sadece öğrencilik yapsam, çalışmasam anlarım. Ancak hem ders alıyorum, hem ders veriyorum hem de mobinge uğruyorum. Yani iş yapmamız karşılığı maaş ödeniyor. O sizin dediğiniz YLSY için olabilir, ama ÖYP de kesinlikle yerinde olmayan ve bir sürü insanı kandıran bir yönetmelik. Tamamıyla hukuk normlarıyla örtüşmüyor. İstiyen insan istifa edebilmeli. </p><p></p><p>Yani giden kişi yoksa, devlet düşünsün. Cazip hale getirsin. Maaşı 5000 TL ye çeksin. Doğuya gidenlere, lojman ve yurtdışı konferanslara katılımda öncelik versin. Yanbi bunu insan haklarını çiğneyerek, eşleri birbirinden ayırarak ya da sürekli cezalandırma uyarılarıyla bu iş yürümez.</p><p></p><p>Lütfen öyp nin ne olduğunu okuyun iyice. Sadece y.lisan ve doktora dersleri aldığımızı sanıyorsanız, muhtemelen yanlış ya da eksik okumuş ya da okumadan bilgilendirilmiş olmalısınız. Bütün ÖYP liler Araştırma Görevlisidir. Yani ders aldıkları gibi, derslerde araştırmacı ve yardımcı olarak sürekli görev almaktadırlar. Üstüne fakülte ve enstitüde idari görevlendirmelerde de çalışmaktadırlar. Akşam geceye kadar labaratuvar ya da atölyelerde beklemek ya da çalışmak durumunda kalabiliyorsunuz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="edimvar, post: 339164, member: 1135"] Arkadaşım istismar eden de olabilir ancak bu uygulama tamamıyla insan haklarına aykırı bir durum. Ben sadece öğrencilik yapsam, çalışmasam anlarım. Ancak hem ders alıyorum, hem ders veriyorum hem de mobinge uğruyorum. Yani iş yapmamız karşılığı maaş ödeniyor. O sizin dediğiniz YLSY için olabilir, ama ÖYP de kesinlikle yerinde olmayan ve bir sürü insanı kandıran bir yönetmelik. Tamamıyla hukuk normlarıyla örtüşmüyor. İstiyen insan istifa edebilmeli. Yani giden kişi yoksa, devlet düşünsün. Cazip hale getirsin. Maaşı 5000 TL ye çeksin. Doğuya gidenlere, lojman ve yurtdışı konferanslara katılımda öncelik versin. Yanbi bunu insan haklarını çiğneyerek, eşleri birbirinden ayırarak ya da sürekli cezalandırma uyarılarıyla bu iş yürümez. Lütfen öyp nin ne olduğunu okuyun iyice. Sadece y.lisan ve doktora dersleri aldığımızı sanıyorsanız, muhtemelen yanlış ya da eksik okumuş ya da okumadan bilgilendirilmiş olmalısınız. Bütün ÖYP liler Araştırma Görevlisidir. Yani ders aldıkları gibi, derslerde araştırmacı ve yardımcı olarak sürekli görev almaktadırlar. Üstüne fakülte ve enstitüde idari görevlendirmelerde de çalışmaktadırlar. Akşam geceye kadar labaratuvar ya da atölyelerde beklemek ya da çalışmak durumunda kalabiliyorsunuz. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri