Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_EMİR_" data-source="post: 334182" data-attributes="member: 14243"><p><strong>Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. Ben bu konunun çok önemli olduğunu ve bu konuda birçok insanın sıkıntı yaşadığını bildiğim için kendim de dahil olmak üzere böyle bir dava açmayı uygun gördüm. Bunun için de birçok dava emsal karar okudum avukatın da kazandığı önemli Danıştay davalarını bildiğim ve ona da güvendiğim için bunun olumlu sonuçlanacağını bilerek bu işe girdim. Ben yarın ya da en geç çarşamba günü YÖK e dilekçe göndereceğim ve oradan gelen cevaba göre dava açacağız yani her türlü dava açacağız cevap verilsin ya da verilmesin önemli olan dava sürecini başlatmak. Siz de sanırım 100 tl verebilirsiniz. Ben kendim de dahil olmak üzere sizinle birlikte 10 hocamız oldu şu anda. Daha da devam edersek dava açıncaya kadar geriye kalan rakamı da tamamlarız diye düşünüyorum.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_EMİR_, post: 334182, member: 14243"] [B]Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. Ben bu konunun çok önemli olduğunu ve bu konuda birçok insanın sıkıntı yaşadığını bildiğim için kendim de dahil olmak üzere böyle bir dava açmayı uygun gördüm. Bunun için de birçok dava emsal karar okudum avukatın da kazandığı önemli Danıştay davalarını bildiğim ve ona da güvendiğim için bunun olumlu sonuçlanacağını bilerek bu işe girdim. Ben yarın ya da en geç çarşamba günü YÖK e dilekçe göndereceğim ve oradan gelen cevaba göre dava açacağız yani her türlü dava açacağız cevap verilsin ya da verilmesin önemli olan dava sürecini başlatmak. Siz de sanırım 100 tl verebilirsiniz. Ben kendim de dahil olmak üzere sizinle birlikte 10 hocamız oldu şu anda. Daha da devam edersek dava açıncaya kadar geriye kalan rakamı da tamamlarız diye düşünüyorum.[/B] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
35. Madde Senetleri İptali ve Açılan Dava Örnekleri