Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
35. Madde İle Kadronun Geçiş Süresi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tngucin" data-source="post: 277328" data-attributes="member: 53736"><p>[MENTION=16613]sidneh[/MENTION] hocam, benim de senet ile alakalı bir kaç sorum olacaktı.</p><p></p><p>Geçen hafta öncelikle 39. ve sonrasında 35. maddeye göre görevlendirilmek için dilekçelerimi verdim. Bugün üniversitem bana verdiğim dilekçenin üniversite yönetim kurulunda görüşülmesi için senet yapıp getirmem gerektiğini bildirdi. Halbuki benim bildiğime göre, üniversitenin öncelikle YÖK'e dilekçemi bildirmesi ve YÖK'ten hem kadromun olduğu hem de görevlendirmemin yapılacağı üniversitelere görevlendirilmemin uygun olduğu yazısını bildirdikten sonra bu senet yapılması gerekiyor. Bu konudaki bilgim yanlış mıdır, üniversitem daha YÖK'ten yazı gelmeden böyle bir duruma zorlayabilir mi?</p><p></p><p>İkincı merak ettiğim konu da senedin içeriği. Başka üniversitelerde gördüğüm üzere senetler genellikle ÖYP için çok spesifik oluyor. Genelde de bir üst limit belirtiliyor. Ama benim üniversitem bana "YURTİÇİ VE YURTDIŞINDA GÖREVLENDİRİLEN KAMU PERSONELİNE MAHSUS YÜKLENME SENEDİ VE MUTEBER İMZALI MÜTESELSİL KEFALET SENEDİ" başlıklı bir belge gönderdi. Bu belge hem çok genel ifadeler içeriyor hem de sanki yurt dışına görevlendirme yapılıyormuş gibi gittiğim sürenin 2 katı zorunlu hizmet istiyor. Ayrıca da ödenmesi gereken bir üst limit de belirtmemişler. Bu konu da bilgisi olan birileri yardımcı olabilir ise çok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tngucin, post: 277328, member: 53736"] [MENTION=16613]sidneh[/MENTION] hocam, benim de senet ile alakalı bir kaç sorum olacaktı. Geçen hafta öncelikle 39. ve sonrasında 35. maddeye göre görevlendirilmek için dilekçelerimi verdim. Bugün üniversitem bana verdiğim dilekçenin üniversite yönetim kurulunda görüşülmesi için senet yapıp getirmem gerektiğini bildirdi. Halbuki benim bildiğime göre, üniversitenin öncelikle YÖK'e dilekçemi bildirmesi ve YÖK'ten hem kadromun olduğu hem de görevlendirmemin yapılacağı üniversitelere görevlendirilmemin uygun olduğu yazısını bildirdikten sonra bu senet yapılması gerekiyor. Bu konudaki bilgim yanlış mıdır, üniversitem daha YÖK'ten yazı gelmeden böyle bir duruma zorlayabilir mi? İkincı merak ettiğim konu da senedin içeriği. Başka üniversitelerde gördüğüm üzere senetler genellikle ÖYP için çok spesifik oluyor. Genelde de bir üst limit belirtiliyor. Ama benim üniversitem bana "YURTİÇİ VE YURTDIŞINDA GÖREVLENDİRİLEN KAMU PERSONELİNE MAHSUS YÜKLENME SENEDİ VE MUTEBER İMZALI MÜTESELSİL KEFALET SENEDİ" başlıklı bir belge gönderdi. Bu belge hem çok genel ifadeler içeriyor hem de sanki yurt dışına görevlendirme yapılıyormuş gibi gittiğim sürenin 2 katı zorunlu hizmet istiyor. Ayrıca da ödenmesi gereken bir üst limit de belirtmemişler. Bu konu da bilgisi olan birileri yardımcı olabilir ise çok sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
35. Madde İle Kadronun Geçiş Süresi