Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
35 madde ile görevlendirilen 50d lilerin senetleri hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mklam" data-source="post: 499953" data-attributes="member: 105242"><p>Evet tam anlamıyla öyle hocam, ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Senetler kalktı dendi, sonra ÖYP liler ifadesi kafama takıldı, daha sonra o gönderdiğim yazıyı buldum falan derken bir kaç gündür tekrar bunu araştırıyorum işte. Şu senet işi, ya da atama işi mahvetti bizi. Yüksek lisansımda ne kadar güzel çalıştık, 1 SCI 3 yayın çıktı, şu an doktora tez döneminde 2 dönem geçti, benim açımdan elimde hiçbirşey yok. Uyku uyuyamaz oldum, doktora hocam ve konumda değiştiği için şu an ki konu çok zor ama kafa yorar zorlarsam yapacağım bir konu sonuçta. Çalışırken illa bir "ne olacak ?" dürtüsü geliyor. Hele hele şu senet işi işte, ola ki azami doktora süresi doldu ve tez bitmedi, o rakamı isterlerse ödemem imkansız. Yine de 5inci madde umutlandırdı beni. </p><p></p><p>Ayrıca, doktor bitse bile, kendi üniversiteme dönemiyorum zaten artık 33a lı olamadığım için. Norm kadrodan dolayı atamam da yapılamıyor. İşin o kısmı da muğlak zaten. Bu sebepten dolayı da senet olmaması lazım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mklam, post: 499953, member: 105242"] Evet tam anlamıyla öyle hocam, ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Senetler kalktı dendi, sonra ÖYP liler ifadesi kafama takıldı, daha sonra o gönderdiğim yazıyı buldum falan derken bir kaç gündür tekrar bunu araştırıyorum işte. Şu senet işi, ya da atama işi mahvetti bizi. Yüksek lisansımda ne kadar güzel çalıştık, 1 SCI 3 yayın çıktı, şu an doktora tez döneminde 2 dönem geçti, benim açımdan elimde hiçbirşey yok. Uyku uyuyamaz oldum, doktora hocam ve konumda değiştiği için şu an ki konu çok zor ama kafa yorar zorlarsam yapacağım bir konu sonuçta. Çalışırken illa bir "ne olacak ?" dürtüsü geliyor. Hele hele şu senet işi işte, ola ki azami doktora süresi doldu ve tez bitmedi, o rakamı isterlerse ödemem imkansız. Yine de 5inci madde umutlandırdı beni. Ayrıca, doktor bitse bile, kendi üniversiteme dönemiyorum zaten artık 33a lı olamadığım için. Norm kadrodan dolayı atamam da yapılamıyor. İşin o kısmı da muğlak zaten. Bu sebepten dolayı da senet olmaması lazım [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
35 madde ile görevlendirilen 50d lilerin senetleri hakkında yardımcı olabilir misiniz ?