Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
35. Madde Eş Durumu-Sağlık Mazereti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="soozecage" data-source="post: 416196" data-attributes="member: 28197"><p>Nazmi Hocam, doktora tez aşamasında öypliyim 35. madde ile görevlendirileli 7 ay oldu. Şu anda eşimle aynı yerdeyiz ama doktora bitince eşimin bulunduğum şehre gelmesi mümkün değil. Şimdi ben tercih yapsam ve kazansam kadromun bulunduğu ünv bana muvafakat verir mi? Bir de tercih yapmak istediğim yer bulunduğumuz yere yakın gidip gelebilirim en azından başka bir şehir olsa da... Doktora bitince benim eşimin olduğu yerdeki üniversiteye geçebilmem için o ünvnin kadro açması gerekiyor değil mi? Peki bu kadro açma ben gidip başvurduğum için mi mümkün oluyor yoksa normal usuldeki gibi unv nin kadro istemesine göre mi? Kadro yoksa ne olacak, insanlar İstanbul'da kalmaktan bahsetmiş kadro olsa bu unv kendi asıl elemanlarına kadro vermez mi? Bu durumda beklemek mi mantıklı tercih yapmak mı? doktora sonrasında kadro olmazsa çok sıkıntı çekeceğiz en azından burası yakın diye düşündüğüm için tercihte bulunmak istiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="soozecage, post: 416196, member: 28197"] Nazmi Hocam, doktora tez aşamasında öypliyim 35. madde ile görevlendirileli 7 ay oldu. Şu anda eşimle aynı yerdeyiz ama doktora bitince eşimin bulunduğum şehre gelmesi mümkün değil. Şimdi ben tercih yapsam ve kazansam kadromun bulunduğu ünv bana muvafakat verir mi? Bir de tercih yapmak istediğim yer bulunduğumuz yere yakın gidip gelebilirim en azından başka bir şehir olsa da... Doktora bitince benim eşimin olduğu yerdeki üniversiteye geçebilmem için o ünvnin kadro açması gerekiyor değil mi? Peki bu kadro açma ben gidip başvurduğum için mi mümkün oluyor yoksa normal usuldeki gibi unv nin kadro istemesine göre mi? Kadro yoksa ne olacak, insanlar İstanbul'da kalmaktan bahsetmiş kadro olsa bu unv kendi asıl elemanlarına kadro vermez mi? Bu durumda beklemek mi mantıklı tercih yapmak mı? doktora sonrasında kadro olmazsa çok sıkıntı çekeceğiz en azından burası yakın diye düşündüğüm için tercihte bulunmak istiyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
35. Madde Eş Durumu-Sağlık Mazereti