Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
33a lı araştırma görevlisinin Başka üniversite'de yüksek lisans yapması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="pepsiadam" data-source="post: 475099" data-attributes="member: 29777"><p>Yasal prosedürden bağımsız olarak merak ettiğim bir husus var.</p><p></p><p>Kayseri Erciyes Üniversitesi ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi arası Google haritalara göre 6-7 saat arası (3 farklı alternatif öneriyor). Biz en kısa yol olan 6 saatliği seçelim.</p><p></p><p>Kaydınızı yaptırdınız ve ders programınızda gördünüz ki Pazartesi ve Perşembe günleri dersleriniz var. Yani sizin bu derslere Erciyes Üniversitesinin akademik personeli olarak katılabilmeniz için Pazartesi ve Perşembe günleri için birer günlük izin yazdırmanız, bununla birlikte Pazar ve Çarşamba geceleri Kayseri'den yola çıkıp Eskişehir'e gitmeniz ve ders bitiminde tekrar geri dönmeniz gerekecek.</p><p></p><p>Geçici görevlendirmeniz yapılmadan bu tempoya nasıl ayak uyduracaksınız? (Bunu yasal prosedürün gerekçesi olarak düşünebilirsiniz)</p><p></p><p>Gelelim işin yasal boyutuna;</p><p></p><p>Anadolu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Yönetmeliği der ki</p><p></p><p> </p><p></p><p>Görüldüğü üzere Üniversite bu konudaki tüm yetkiyi enstitülere bırakmış. Hal böyle olunca, öğrencilik hakkını kazandığınız enstitünün başvuru ve kabul koşullarında "<strong>Diğer yükseköğretim kurumlarının araştırma görevlileri ancak kendi üniversitelerinden resmi görevlendirme aldıkları takdirde lisansüstü eğitime başlayabilirler</strong>" şeklinde bir ibare varsa o imzaladığınız evrak da gözönünde bulundurularak yapabileceğiniz tek şey kendi kurumunuzu görevlendirme çıkarması konusunda ikna etmeniz.</p><p></p><p>Aksi taktirde malesef enstitü söylediğini yapacak ve kaydınızı iptal edecektir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pepsiadam, post: 475099, member: 29777"] Yasal prosedürden bağımsız olarak merak ettiğim bir husus var. Kayseri Erciyes Üniversitesi ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi arası Google haritalara göre 6-7 saat arası (3 farklı alternatif öneriyor). Biz en kısa yol olan 6 saatliği seçelim. Kaydınızı yaptırdınız ve ders programınızda gördünüz ki Pazartesi ve Perşembe günleri dersleriniz var. Yani sizin bu derslere Erciyes Üniversitesinin akademik personeli olarak katılabilmeniz için Pazartesi ve Perşembe günleri için birer günlük izin yazdırmanız, bununla birlikte Pazar ve Çarşamba geceleri Kayseri'den yola çıkıp Eskişehir'e gitmeniz ve ders bitiminde tekrar geri dönmeniz gerekecek. Geçici görevlendirmeniz yapılmadan bu tempoya nasıl ayak uyduracaksınız? (Bunu yasal prosedürün gerekçesi olarak düşünebilirsiniz) Gelelim işin yasal boyutuna; Anadolu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Yönetmeliği der ki Görüldüğü üzere Üniversite bu konudaki tüm yetkiyi enstitülere bırakmış. Hal böyle olunca, öğrencilik hakkını kazandığınız enstitünün başvuru ve kabul koşullarında "[B]Diğer yükseköğretim kurumlarının araştırma görevlileri ancak kendi üniversitelerinden resmi görevlendirme aldıkları takdirde lisansüstü eğitime başlayabilirler[/B]" şeklinde bir ibare varsa o imzaladığınız evrak da gözönünde bulundurularak yapabileceğiniz tek şey kendi kurumunuzu görevlendirme çıkarması konusunda ikna etmeniz. Aksi taktirde malesef enstitü söylediğini yapacak ve kaydınızı iptal edecektir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
33a lı araştırma görevlisinin Başka üniversite'de yüksek lisans yapması