Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a ve 50/d kadro bitiş süreleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 470070"><p>iyi akşamlar.</p><p></p><p>50/d işleyişiyle ilgili birkaç sorum olacak. emin olmak istiyorum bildiklerim konusunda.</p><p></p><p>öncelikle arş. görevlisi adayıyım.</p><p></p><p>bilgi sahibi olmak istediğim 3 konu var. birazda sizlerin fikirleri elbette.</p><p></p><p>1- yönetmelikleri okuduğum kadarıyla 4 dönem ders ve toplamda 6 dönem tezli yüksek lisans azami süresi var. ders konusunda herhangi bir problemim yok. tez aşamasındayım. örneğin 50/d'li kadroyu kazandıktan sonra öğrenciliğimiz kadroyu kazandığımız üniversiteye geçiyor (bir nevi yatay geçiş sanırım) ve ardından eğitime o üniversitede devam ediyoruz ve yukarıdaki süreler bağlamında. eğer 6 dönem sonunda ya da istediğimiz dönem tez savunmasını verip başarılı olduktan sonra üniversitenin doktora programı mevcut değilse kadro ile ilişiğimiz kesiliyor ve işsiz kalmış oluyoruz.</p><p></p><p>2- örneğin 50/d ile cari alımda, yüksek lisans tez aşaması 5. döneminin içinde olan bir aday eğer üniversitede doktora programı yoksa olumsuz mu görülüyor alımı yapacak akademisyenler tarafından. (azami süreleri düşündüğümüzde önündeki dönem bitirip mezun olup işsiz kalması gerekiyor sanıyorum)</p><p></p><p>ben 3. dönemimi bitirdim dersim yok tez aşamasındayım sizce ne yapmalıyım?</p><p></p><p></p><p>3- bahsedilen kadromuz diyelim x bölümünde bir yüksek lisans programı bu kadrodan iş konusunda sıkıntı yaşamadan devam edebilmek için yine x bölümünün doktora programı mı olmak zorunda?</p><p></p><p></p><p>yazdıklarım tamamen okuyup yaptığım çıkarımlar üzerine kurulu. bilgi sahibi arkadaşlardan düzeltmelerini ya da teyit etmelerini bekliyorum.</p><p></p><p>teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 470070"] iyi akşamlar. 50/d işleyişiyle ilgili birkaç sorum olacak. emin olmak istiyorum bildiklerim konusunda. öncelikle arş. görevlisi adayıyım. bilgi sahibi olmak istediğim 3 konu var. birazda sizlerin fikirleri elbette. 1- yönetmelikleri okuduğum kadarıyla 4 dönem ders ve toplamda 6 dönem tezli yüksek lisans azami süresi var. ders konusunda herhangi bir problemim yok. tez aşamasındayım. örneğin 50/d'li kadroyu kazandıktan sonra öğrenciliğimiz kadroyu kazandığımız üniversiteye geçiyor (bir nevi yatay geçiş sanırım) ve ardından eğitime o üniversitede devam ediyoruz ve yukarıdaki süreler bağlamında. eğer 6 dönem sonunda ya da istediğimiz dönem tez savunmasını verip başarılı olduktan sonra üniversitenin doktora programı mevcut değilse kadro ile ilişiğimiz kesiliyor ve işsiz kalmış oluyoruz. 2- örneğin 50/d ile cari alımda, yüksek lisans tez aşaması 5. döneminin içinde olan bir aday eğer üniversitede doktora programı yoksa olumsuz mu görülüyor alımı yapacak akademisyenler tarafından. (azami süreleri düşündüğümüzde önündeki dönem bitirip mezun olup işsiz kalması gerekiyor sanıyorum) ben 3. dönemimi bitirdim dersim yok tez aşamasındayım sizce ne yapmalıyım? 3- bahsedilen kadromuz diyelim x bölümünde bir yüksek lisans programı bu kadrodan iş konusunda sıkıntı yaşamadan devam edebilmek için yine x bölümünün doktora programı mı olmak zorunda? yazdıklarım tamamen okuyup yaptığım çıkarımlar üzerine kurulu. bilgi sahibi arkadaşlardan düzeltmelerini ya da teyit etmelerini bekliyorum. teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a ve 50/d kadro bitiş süreleri