Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a ve 50/d kadro bitiş süreleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="wendetta77" data-source="post: 468982" data-attributes="member: 3762"><p>Merhabalar, benim durumumda kmcgl hocam ile benzer. Kadrom bu sene icin 15/9/2017 tarihine kadar uzatılmıs durumda. Doktrora jurime temmuz ayında girecegim cok buyuk olasılıkla. Juri sonrası tanınan 1 aylık tez duzenleme suresi sonrasında tezi teslim etmemizle birlikte ogrenciligimizide kesmemiz gerekiyor bildigim. Ornegin, benim durumum icin ogrencilikle ilisik kesme Agustos'a denk geliyor ve bundan sonra, son gorev uzatım tarihime gore yaklasık 1 aylık daha kadroda kalmam hakkım var. Bu gibi durumlarda prosedur nedir ? Daha once tecrube etmis, yada bilgisi olan Hocalarımız varsa, yardımcı olabilirlerse cok sevinirim. Simdiden cok tesekkurler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wendetta77, post: 468982, member: 3762"] Merhabalar, benim durumumda kmcgl hocam ile benzer. Kadrom bu sene icin 15/9/2017 tarihine kadar uzatılmıs durumda. Doktrora jurime temmuz ayında girecegim cok buyuk olasılıkla. Juri sonrası tanınan 1 aylık tez duzenleme suresi sonrasında tezi teslim etmemizle birlikte ogrenciligimizide kesmemiz gerekiyor bildigim. Ornegin, benim durumum icin ogrencilikle ilisik kesme Agustos'a denk geliyor ve bundan sonra, son gorev uzatım tarihime gore yaklasık 1 aylık daha kadroda kalmam hakkım var. Bu gibi durumlarda prosedur nedir ? Daha once tecrube etmis, yada bilgisi olan Hocalarımız varsa, yardımcı olabilirlerse cok sevinirim. Simdiden cok tesekkurler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a ve 50/d kadro bitiş süreleri