Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a ve 50/d kadro bitiş süreleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="berk44" data-source="post: 442234" data-attributes="member: 83129"><p>1- 50/d ile atanırsam yüksek lisansım bitse bile kadroyla ilişiğim kesilmiyor doktoroya çalışmaya devam edebiliyorum bu doğrumudur? Mesala yüksek lisansım bitti ama doktora için 1 ve 1.5 sene gerekli şartları sağlayamadığım için doktoraya başvuramadım bu zaman kaybımdan dolayı herhangi bir şey oluyormu kadromda istediğim kadar yüksek lisansı bitirmiş bir şekilde araş.gör olarak çalışmaya devam edebilecekmiyim ?</p><p></p><p>özetle 33a ve 50d ikiside doktorayı bitirine kadar kadro güvencisi var ve devam ediyor. 33/a nın tek farkı doktora bittikten sonra kalamanız garanti yani doktoralı araş.gör olarak çalışıyorsunuz ve yar.doç kadrosunu bekliyorusnuz.Ama 50d ise doktora bittikten sonra kadro sonlanır öyle değilmi ?</p><p></p><p></p><p>2-Birde son olarak Öyp ile merkezi atamalarda yabancı dil puanı 50 'nin altında olsa bile kadroya alınıyor 65 e yükseltmek için 1 sene zaman veriyolardu.Cari usul araş.gör alımlarında da devlette bu kural böylemidir. ?</p><p></p><p>yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşşekürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="berk44, post: 442234, member: 83129"] 1- 50/d ile atanırsam yüksek lisansım bitse bile kadroyla ilişiğim kesilmiyor doktoroya çalışmaya devam edebiliyorum bu doğrumudur? Mesala yüksek lisansım bitti ama doktora için 1 ve 1.5 sene gerekli şartları sağlayamadığım için doktoraya başvuramadım bu zaman kaybımdan dolayı herhangi bir şey oluyormu kadromda istediğim kadar yüksek lisansı bitirmiş bir şekilde araş.gör olarak çalışmaya devam edebilecekmiyim ? özetle 33a ve 50d ikiside doktorayı bitirine kadar kadro güvencisi var ve devam ediyor. 33/a nın tek farkı doktora bittikten sonra kalamanız garanti yani doktoralı araş.gör olarak çalışıyorsunuz ve yar.doç kadrosunu bekliyorusnuz.Ama 50d ise doktora bittikten sonra kadro sonlanır öyle değilmi ? 2-Birde son olarak Öyp ile merkezi atamalarda yabancı dil puanı 50 'nin altında olsa bile kadroya alınıyor 65 e yükseltmek için 1 sene zaman veriyolardu.Cari usul araş.gör alımlarında da devlette bu kural böylemidir. ? yardımcı olan arkadaşlara çok çok teşşekürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a ve 50/d kadro bitiş süreleri