Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a nın kalkması ile ilgili kanun tasarısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="researchassist" data-source="post: 481913" data-attributes="member: 101054"><p>Arkadaşlar bu konu ile alakalı bende farklı bir başlık oluşturmuştum, bilen arkadaşlar vardır.</p><p></p><p>Yaklaşık 1 saat önce, YÖK ten bir bayan ile telefonda konuştum ve durumu izah ettim.</p><p></p><p>Durumdan haberleri var. Bununla ilgili olarak siz zaten kadroyu kazandınız ve atama süreci içerisindesiniz dedi. </p><p>Yani bu hakkı elde ettiğimizi bu 33/a ile atanacağımızı söyledi.</p><p></p><p>Dedim ki, bizler kendi üniversitemiz ile temasa geçtik ve bu maddeyi okuduklarında bizlerin 33/a ile atanamayacağını söylediler dedim.</p><p></p><p>O da bununla ilgili bir düzenleme yapılacağını ve en kısa zamanda üniversitelere gönderileceğini söyledi.</p><p></p><p>Zaten şu anda da hala 33/a ile açılan kadrolar devam etmektedir dedi. İçinizi ferah tutun dedi.</p><p></p><p>Yani şu an da korkulacak çok da bir durum yok gibi.</p><p></p><p>Fakat bizler yine bu düzenleme resmi olarak yayınlanana kadar tetikte kalalım ve iletişimde olalım.</p><p></p><p>Ne de olsa çıkacak şeklindeki psikolojiye kapılıp, süreci takip etmekten uzaklaşmayalım.</p><p></p><p>Görüşmek üzere. Teşekkürler.</p><p></p><p>Buradan sürekli iletişimde kalabiliriz :</p><p><a href="http://www.akademikpersonel.org/arastirma-gorevlisi/46480-33-olarak-acilan-ve-kazanilan-kadronun-atamanin-1-ocak-2018-den-sonraya-kalmasi-ve-50-ye-donusmesi.html" target="_blank">http://www.akademikpersonel.org/arastirma-gorevlisi/46480-33-olarak-acilan-ve-kazanilan-kadronun-atamanin-1-ocak-2018-den-sonraya-kalmasi-ve-50-ye-donusmesi.html</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="researchassist, post: 481913, member: 101054"] Arkadaşlar bu konu ile alakalı bende farklı bir başlık oluşturmuştum, bilen arkadaşlar vardır. Yaklaşık 1 saat önce, YÖK ten bir bayan ile telefonda konuştum ve durumu izah ettim. Durumdan haberleri var. Bununla ilgili olarak siz zaten kadroyu kazandınız ve atama süreci içerisindesiniz dedi. Yani bu hakkı elde ettiğimizi bu 33/a ile atanacağımızı söyledi. Dedim ki, bizler kendi üniversitemiz ile temasa geçtik ve bu maddeyi okuduklarında bizlerin 33/a ile atanamayacağını söylediler dedim. O da bununla ilgili bir düzenleme yapılacağını ve en kısa zamanda üniversitelere gönderileceğini söyledi. Zaten şu anda da hala 33/a ile açılan kadrolar devam etmektedir dedi. İçinizi ferah tutun dedi. Yani şu an da korkulacak çok da bir durum yok gibi. Fakat bizler yine bu düzenleme resmi olarak yayınlanana kadar tetikte kalalım ve iletişimde olalım. Ne de olsa çıkacak şeklindeki psikolojiye kapılıp, süreci takip etmekten uzaklaşmayalım. Görüşmek üzere. Teşekkürler. Buradan sürekli iletişimde kalabiliriz : [url]http://www.akademikpersonel.org/arastirma-gorevlisi/46480-33-olarak-acilan-ve-kazanilan-kadronun-atamanin-1-ocak-2018-den-sonraya-kalmasi-ve-50-ye-donusmesi.html[/url] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a nın kalkması ile ilgili kanun tasarısı