Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a nın kalkması ile ilgili kanun tasarısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="chimeneyes" data-source="post: 480287" data-attributes="member: 37124"><p>[ATTACH]5954[/ATTACH]</p><p></p><p>Merhabalar,</p><p></p><p>Yeni yayınlanan yazı gereği resimde sarı ile işaretlediğim yer konusunda bir ikileme düşüyorum. Desteğinizi rica ediyorum. Ben eski usul yani cari usulle 33 a kadrosuna alınmış ve ÖYpli olmayan biriyim. 35. madde kapsamında görevlendirmem yapıldı doktoramı tamamladım, geri dönüş için yazışmalarım başladı ve asıl kadromun bulunduğu üniversiteden 15.01.2018 e kadar naklen atanmasına diye bir yazı geldi. Üniversitenin personel dairesi ile görüştüğümde 15.01.2018 e kadar 33 a kadromun geçerliği olduğu ve sonrası içinb fakültenin isterse tekrar atayabileceği, isterse de atamayabileceği ve ilişiğimin kesileceği söylendi. Yeni yayınlanan karar doğrultusunda düşünüldüğünde 1. maddede yer alan yeniden atanma kapsamına girmiyorum benimkisi 35ten sonra naklen atama oluyor anladığım kadarıyla, ve 5. maddede yer alan 01.01.2018 den önce 33a ya ataması yapılmayanların mecburi hizmetini kaldırılması gibi bir ibare eğer ki ben 01.01.2018 den sonra kadromun bulunduğu üniversitede göreve başlama durumunda olursam benim de mecburi hizmetimin kalkması anlamına mı gelir? nolursunuz acil yardım ve desteklerinizi bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="chimeneyes, post: 480287, member: 37124"] [ATTACH=CONFIG]5954[/ATTACH] Merhabalar, Yeni yayınlanan yazı gereği resimde sarı ile işaretlediğim yer konusunda bir ikileme düşüyorum. Desteğinizi rica ediyorum. Ben eski usul yani cari usulle 33 a kadrosuna alınmış ve ÖYpli olmayan biriyim. 35. madde kapsamında görevlendirmem yapıldı doktoramı tamamladım, geri dönüş için yazışmalarım başladı ve asıl kadromun bulunduğu üniversiteden 15.01.2018 e kadar naklen atanmasına diye bir yazı geldi. Üniversitenin personel dairesi ile görüştüğümde 15.01.2018 e kadar 33 a kadromun geçerliği olduğu ve sonrası içinb fakültenin isterse tekrar atayabileceği, isterse de atamayabileceği ve ilişiğimin kesileceği söylendi. Yeni yayınlanan karar doğrultusunda düşünüldüğünde 1. maddede yer alan yeniden atanma kapsamına girmiyorum benimkisi 35ten sonra naklen atama oluyor anladığım kadarıyla, ve 5. maddede yer alan 01.01.2018 den önce 33a ya ataması yapılmayanların mecburi hizmetini kaldırılması gibi bir ibare eğer ki ben 01.01.2018 den sonra kadromun bulunduğu üniversitede göreve başlama durumunda olursam benim de mecburi hizmetimin kalkması anlamına mı gelir? nolursunuz acil yardım ve desteklerinizi bekliyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a nın kalkması ile ilgili kanun tasarısı