Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a nın kalkması ile ilgili kanun tasarısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="septo" data-source="post: 475806" data-attributes="member: 99954"><p>merhabalar, sanıyorum burada herkes "2018'den önce 33-a kadrosu alanların 50-d'ye geçirilip geçirilmeyeceği" ihtimalini tartışmış. anladığım kadarıyla 1 ocak 2018'den önce 33-a kapsamında atanan ar. gör.'lilerinin 50-d 'ye geçirilme olasılığı oldukça düşük. sadece 1 ocak 2018'den sonra 33-a kadrosu verilmeyecek, herkes 50-d ile atanacak sanıyorum. </p><p></p><p>benim merak ettiğim konu ise, bu %20 kotasından 2018'den önce atanan 33-a'ların etkilenip etkilenmeyeceği. sonuçta bu 2018den sonra atanacak yar doç lar ile ilgili. yani bu durum nedir? 2018'den önce 33-a kapsamında atanan araştırma görevlileri bu %20 kotasından etkilenecekler mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="septo, post: 475806, member: 99954"] merhabalar, sanıyorum burada herkes "2018'den önce 33-a kadrosu alanların 50-d'ye geçirilip geçirilmeyeceği" ihtimalini tartışmış. anladığım kadarıyla 1 ocak 2018'den önce 33-a kapsamında atanan ar. gör.'lilerinin 50-d 'ye geçirilme olasılığı oldukça düşük. sadece 1 ocak 2018'den sonra 33-a kadrosu verilmeyecek, herkes 50-d ile atanacak sanıyorum. benim merak ettiğim konu ise, bu %20 kotasından 2018'den önce atanan 33-a'ların etkilenip etkilenmeyeceği. sonuçta bu 2018den sonra atanacak yar doç lar ile ilgili. yani bu durum nedir? 2018'den önce 33-a kapsamında atanan araştırma görevlileri bu %20 kotasından etkilenecekler mi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a nın kalkması ile ilgili kanun tasarısı