Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a nın kalkması ile ilgili kanun tasarısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="karmate" data-source="post: 472765" data-attributes="member: 7198"><p>ülkede herkes korku içinde yaşadığı için maalesef birlik olamıyoruz. benim biraz yukarıda söylemek istediğim ne felaket tellallığıydı ne de bize istediklerini yapsınlar, boynumuzu eğerizci bir yaklaşımdı. bana göre türkiyede üniversiteler akademi adını hakedecek oluşumlar değil, beklentim, belki böyle bir kaos ortamındaki yapısal değişimlerle, bazıları istemecek de olsa, adil bir yapının çıkması. mevcut sistemdeki doç. ve profların koltuğunu sallamadan, onların ellerindeki diğerlerinin ekmeğiyle oynama hakkını almadan bu "sirk"ten akademi namına hiç bir şey çıkmaz. varsın biz 33alıların 50dye geçirilmemesi üzerine temennilerde bulunalım...</p><p>öypli olup 50d ye geçirildiği için göbek atan arkadaşlarım var. türkiyede akademi denen yer o denli iğrenç bir yer.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="karmate, post: 472765, member: 7198"] ülkede herkes korku içinde yaşadığı için maalesef birlik olamıyoruz. benim biraz yukarıda söylemek istediğim ne felaket tellallığıydı ne de bize istediklerini yapsınlar, boynumuzu eğerizci bir yaklaşımdı. bana göre türkiyede üniversiteler akademi adını hakedecek oluşumlar değil, beklentim, belki böyle bir kaos ortamındaki yapısal değişimlerle, bazıları istemecek de olsa, adil bir yapının çıkması. mevcut sistemdeki doç. ve profların koltuğunu sallamadan, onların ellerindeki diğerlerinin ekmeğiyle oynama hakkını almadan bu "sirk"ten akademi namına hiç bir şey çıkmaz. varsın biz 33alıların 50dye geçirilmemesi üzerine temennilerde bulunalım... öypli olup 50d ye geçirildiği için göbek atan arkadaşlarım var. türkiyede akademi denen yer o denli iğrenç bir yer. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a nın kalkması ile ilgili kanun tasarısı