Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a nın kalkması ile ilgili kanun tasarısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 471194"><p>Kanun gerekçesini okuyunca açıkçası herkesi etkilediğini düşünüyorum. Bu rotasyon meselesi asıl nasıl ve ne kadar olacak onu anlamıyorum. Örneğin bir yıl gidip sonra esas üniversitende mi devam edeceksin? En az bir yıl diyor, yrd doç unvanı alana kadar gittiğin yerde mi kalacaksın? Yoksa bir yıl gidip bir daha kadron yenilenmemek üzere veda mı edeceksin? Bir başka konu da gidilecek yerin tespiti. Yök mü atayacak? Biz mi kendimize yer bulacağız? Yök atayacaksa tercih hakkı olacak mı yoksa ne çıkarsa bahtına mı? Bu işlem her yıl mı tekrar edecek yoksa sen istersen mi seneye de başka yere gideceksin eğer hala kadron çıkmadıysa? Ve son olarak tıp, mühendislik gibi alanları bulunan üniversitelerde iibf, edebiyat fakültesi gibi yerlerde çalışanlara sizce kadro sırası gelir mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 471194"] Kanun gerekçesini okuyunca açıkçası herkesi etkilediğini düşünüyorum. Bu rotasyon meselesi asıl nasıl ve ne kadar olacak onu anlamıyorum. Örneğin bir yıl gidip sonra esas üniversitende mi devam edeceksin? En az bir yıl diyor, yrd doç unvanı alana kadar gittiğin yerde mi kalacaksın? Yoksa bir yıl gidip bir daha kadron yenilenmemek üzere veda mı edeceksin? Bir başka konu da gidilecek yerin tespiti. Yök mü atayacak? Biz mi kendimize yer bulacağız? Yök atayacaksa tercih hakkı olacak mı yoksa ne çıkarsa bahtına mı? Bu işlem her yıl mı tekrar edecek yoksa sen istersen mi seneye de başka yere gideceksin eğer hala kadron çıkmadıysa? Ve son olarak tıp, mühendislik gibi alanları bulunan üniversitelerde iibf, edebiyat fakültesi gibi yerlerde çalışanlara sizce kadro sırası gelir mi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a nın kalkması ile ilgili kanun tasarısı