Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a Araştırma Görevlisi Kadrosu Nedir ne Değildir ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bkmtkm" data-source="post: 216509" data-attributes="member: 54063"><p>Çok doğru bir yorum. Hatta aslında , Uzman, yardımcı doçent, araştırma görevlisi gibi kadrolar arasında en sağlamı araştırma görevlisi kadrosudur. Şu anda bulamadım ama yıllar önce benzer bir konuyu araştırırken birden çok danıştay kararı mahkeme kararları bulmuştum, bazı 33/a kadrolu arkadaşlar zamanında işten atılmış veya sözleşmesi yenilenmemiş, onlarda mahkemeye gitmişler, mahkeme 2 yıl kadar sürmüş ama sonunda hepsi de görevine geri dönmüşler üstelik kayıplarıda toplu ödeme ile geri almışlar. Bir örnekte benim okulda vardı ama bize tam olarak olayı anlatmadı niye bilmiyorum. Bu araştırma görevliliği en illet görev aslında ama en sağlam olanı. Doçent olana kadar sürünmeye devam, sürüngengiller sınıfının en iyileri, araştırma görevlileri, peeaahhhh...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bkmtkm, post: 216509, member: 54063"] Çok doğru bir yorum. Hatta aslında , Uzman, yardımcı doçent, araştırma görevlisi gibi kadrolar arasında en sağlamı araştırma görevlisi kadrosudur. Şu anda bulamadım ama yıllar önce benzer bir konuyu araştırırken birden çok danıştay kararı mahkeme kararları bulmuştum, bazı 33/a kadrolu arkadaşlar zamanında işten atılmış veya sözleşmesi yenilenmemiş, onlarda mahkemeye gitmişler, mahkeme 2 yıl kadar sürmüş ama sonunda hepsi de görevine geri dönmüşler üstelik kayıplarıda toplu ödeme ile geri almışlar. Bir örnekte benim okulda vardı ama bize tam olarak olayı anlatmadı niye bilmiyorum. Bu araştırma görevliliği en illet görev aslında ama en sağlam olanı. Doçent olana kadar sürünmeye devam, sürüngengiller sınıfının en iyileri, araştırma görevlileri, peeaahhhh... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a Araştırma Görevlisi Kadrosu Nedir ne Değildir ?