Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a - 50/d Ayrımı Nasıl Yapılıyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="PHinallynotDone" data-source="post: 93023" data-attributes="member: 827"><p>yanlış yerde soruyor olacağım ama, istediğim tarzda bir yanıt -varsa da- bulamadım halihazırdaki konu ve mesajlarda...</p><p></p><p>olay şu ki:</p><p></p><p>öypli değilim. 4 ay önce bir taşra üniversitesinin fakültesinde 33a kadrosunda arş. gör. olarak işe başladım.</p><p>işe başladığım üniversitenin enstitüsünde doktora programı olmaması ve zaten başka bir büyükşehir üniversitesinin kayıtlı doktora öğrencisi olmam dolayısıyla</p><p>35. madde ile görevlendirilme istedim. 5 ay süren yazışma ve bekleme süreci, büyükşehir üniversitesinin enstitü kadrosuna atanmamla sonuca ulaştı.</p><p></p><p>ancak elime geçen tayin belgesindeki "35 ve 50/d maddesine göre 1 yıl süreyle atanmıştır" ibaresi koca bir soru işareti oluşturdu kafamda?</p><p></p><p>35. maddeyle atananlar 50d mi olmaktadır?</p><p>yoksa bu bir yanlışlık veya işgüzarlık (!) mıdır?</p><p>ben ne için (50d olmak için mi) senet imzaladım ve bu durumda bu senet ne ifade ediyor?</p><p>öypli olup da 35. madde ile atananlar ile normal 33a arş.gör. olup 35. maddeyla atananlar arasında fark mı vardır?</p><p>yoksa enstitüye atandığım için 50dli gözükmem tamamen usulen mi olmuştur?</p><p></p><p>başta nazmi hoca olmak üzere konu hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa lütfen çok makbule geçecek...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PHinallynotDone, post: 93023, member: 827"] yanlış yerde soruyor olacağım ama, istediğim tarzda bir yanıt -varsa da- bulamadım halihazırdaki konu ve mesajlarda... olay şu ki: öypli değilim. 4 ay önce bir taşra üniversitesinin fakültesinde 33a kadrosunda arş. gör. olarak işe başladım. işe başladığım üniversitenin enstitüsünde doktora programı olmaması ve zaten başka bir büyükşehir üniversitesinin kayıtlı doktora öğrencisi olmam dolayısıyla 35. madde ile görevlendirilme istedim. 5 ay süren yazışma ve bekleme süreci, büyükşehir üniversitesinin enstitü kadrosuna atanmamla sonuca ulaştı. ancak elime geçen tayin belgesindeki "35 ve 50/d maddesine göre 1 yıl süreyle atanmıştır" ibaresi koca bir soru işareti oluşturdu kafamda? 35. maddeyle atananlar 50d mi olmaktadır? yoksa bu bir yanlışlık veya işgüzarlık (!) mıdır? ben ne için (50d olmak için mi) senet imzaladım ve bu durumda bu senet ne ifade ediyor? öypli olup da 35. madde ile atananlar ile normal 33a arş.gör. olup 35. maddeyla atananlar arasında fark mı vardır? yoksa enstitüye atandığım için 50dli gözükmem tamamen usulen mi olmuştur? başta nazmi hoca olmak üzere konu hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa lütfen çok makbule geçecek... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a - 50/d Ayrımı Nasıl Yapılıyor?