Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a - 50/d Ayrımı Nasıl Yapılıyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="my way/high way" data-source="post: 78342" data-attributes="member: 7768"><p>Ben 50/d liyim. Dil tazminatı alıyorum. Batıdaki bir üni.de olduğum için geliştirme ödeneğimiz söz konusu değil.</p><p></p><p>Sevgili afac hocam, </p><p>Öncelikle ayrıntılı bilgi için gerçekten çok teşekkürler. </p><p>Şimdi benim durumum aslında şu şekilde: Y.lisansımın tez dönemindeyken arş. gör.lüğe başladım. Yani başlama tarihim 2008 Aralık, Y.lisans bitirme tarihim 2009 Mayıs. (Y.lisansımı başka bir üni.de tamamladım). Tezi teslim eder etmez şu anda bulunduğum üni.nin doktora sınavına girdim (2009 Haziran) ve doktoraya başladım. </p><p>Şimdi ben durumumu personel dairesinden yetkili biriyle uzun uzun tartıştım. Kendisinin bana söylediği aynen şöyledir: Y.lisans + doktorayı ara vermeden yapan bir 50/dli arş. gör.ün 6+1 yıl süresi vardır. Bu süre y.lisansa başladığı tarihten itibaren geçerlidir. Yani benim sürem 2+1, 4+1 gibi düşünülmüyor. Ben de bu işe girerken kadrosu düşmesin diye doktorasını uzatabildiği kadar uzatan kişileri de duymuştum ve ben de dolayısıyla doktoram bitene kadar bir şekilde kadromun uzatılabileceği ihtimalini düşünmüştüm. Fakat benim üni.mde bu süre olayı bahsettiğim şekilde işliyormuş. Önümde de örnek bulunuyor. Ben işe başladığımda bölümümüzdeki bir arş. gör. doktora tez dönemindeydi, daha sonra kendisinin okutmanlığa geçtiğini duyduk. Kendisiyle konuştum fakat doktora tezini henüz bitirmediğini ama süresinin dolduğunu söyledi. Kısacası ne yazık ki bizde 6+1 uygulaması mevcut. İşin kötü yanı ben Eylül 2011 itibariyle 6. seneme girdim (y.lisansa başmama yılım 2006 olduğundan). Bölümün +1 i vereceğini düşünsem bile Eylül 2012'de sürem doluyor fakat tezimi bitirmem mümkün değil. Bu durumda ya farklı bir kadroya geçecem (sizin dediğiniz gibi okutmanlık, uzmanlık, vs.) ya da bana yol göründü sanırım =)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="my way/high way, post: 78342, member: 7768"] Ben 50/d liyim. Dil tazminatı alıyorum. Batıdaki bir üni.de olduğum için geliştirme ödeneğimiz söz konusu değil. Sevgili afac hocam, Öncelikle ayrıntılı bilgi için gerçekten çok teşekkürler. Şimdi benim durumum aslında şu şekilde: Y.lisansımın tez dönemindeyken arş. gör.lüğe başladım. Yani başlama tarihim 2008 Aralık, Y.lisans bitirme tarihim 2009 Mayıs. (Y.lisansımı başka bir üni.de tamamladım). Tezi teslim eder etmez şu anda bulunduğum üni.nin doktora sınavına girdim (2009 Haziran) ve doktoraya başladım. Şimdi ben durumumu personel dairesinden yetkili biriyle uzun uzun tartıştım. Kendisinin bana söylediği aynen şöyledir: Y.lisans + doktorayı ara vermeden yapan bir 50/dli arş. gör.ün 6+1 yıl süresi vardır. Bu süre y.lisansa başladığı tarihten itibaren geçerlidir. Yani benim sürem 2+1, 4+1 gibi düşünülmüyor. Ben de bu işe girerken kadrosu düşmesin diye doktorasını uzatabildiği kadar uzatan kişileri de duymuştum ve ben de dolayısıyla doktoram bitene kadar bir şekilde kadromun uzatılabileceği ihtimalini düşünmüştüm. Fakat benim üni.mde bu süre olayı bahsettiğim şekilde işliyormuş. Önümde de örnek bulunuyor. Ben işe başladığımda bölümümüzdeki bir arş. gör. doktora tez dönemindeydi, daha sonra kendisinin okutmanlığa geçtiğini duyduk. Kendisiyle konuştum fakat doktora tezini henüz bitirmediğini ama süresinin dolduğunu söyledi. Kısacası ne yazık ki bizde 6+1 uygulaması mevcut. İşin kötü yanı ben Eylül 2011 itibariyle 6. seneme girdim (y.lisansa başmama yılım 2006 olduğundan). Bölümün +1 i vereceğini düşünsem bile Eylül 2012'de sürem doluyor fakat tezimi bitirmem mümkün değil. Bu durumda ya farklı bir kadroya geçecem (sizin dediğiniz gibi okutmanlık, uzmanlık, vs.) ya da bana yol göründü sanırım =) [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a - 50/d Ayrımı Nasıl Yapılıyor?