Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
29 Yaş ve Yüksek Lisans Tecil Sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Emr____" data-source="post: 510036"><p><strong>Bakaya olarak yüksek lisans</strong></p><p></p><p>Çok önemli LÜTFEN .</p><p></p><p>Acaba banada yardımcı olabilir misiniz. Olayın içinden biri olduğunuz için, yönlendirmenize çok ihtiyacım var. Şu an askerlik şubesinde kimsenin bir bilgisi yok. Askerlik sistemi malumunuz değişti. 12 ay celp dönemi geldi. Eylülde sınıflandırmam yapıldı. Kasım 1 de askerde olmam gerekiyor. Ama benim bugün itibari ile polislik sınavıma başvuru yapmam gerekiyor . Polislikte bakaya Problemi başlamış bu sene. Özel bir üniversiteden, yüksek lisans programı buldum. Kayıtları devam ediyor. Oraya başvuru ve kayıt yaptıracağım ama öğrenci belgesini 9 kasım da verebileceklerini , tecil işlemlerini bu tarihten sonra yapabileceklerini söylüyorlar. Ve bana da öğrenci belgesi veremeyeceklerini yineliyorlar. Ama 1 kasımda askere teslim olma durumumdan dolayı, bakaya kalacağım için yüksek lisans başvurusunu alsalar dahi belge veremeyeceklerini ve tecil ettirilemeyeceğini söylediler. Benim şu an 10 gün içinde bu durumu halletmem gerekiyor. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emr____, post: 510036"] [b]Bakaya olarak yüksek lisans[/b] Çok önemli LÜTFEN . Acaba banada yardımcı olabilir misiniz. Olayın içinden biri olduğunuz için, yönlendirmenize çok ihtiyacım var. Şu an askerlik şubesinde kimsenin bir bilgisi yok. Askerlik sistemi malumunuz değişti. 12 ay celp dönemi geldi. Eylülde sınıflandırmam yapıldı. Kasım 1 de askerde olmam gerekiyor. Ama benim bugün itibari ile polislik sınavıma başvuru yapmam gerekiyor . Polislikte bakaya Problemi başlamış bu sene. Özel bir üniversiteden, yüksek lisans programı buldum. Kayıtları devam ediyor. Oraya başvuru ve kayıt yaptıracağım ama öğrenci belgesini 9 kasım da verebileceklerini , tecil işlemlerini bu tarihten sonra yapabileceklerini söylüyorlar. Ve bana da öğrenci belgesi veremeyeceklerini yineliyorlar. Ama 1 kasımda askere teslim olma durumumdan dolayı, bakaya kalacağım için yüksek lisans başvurusunu alsalar dahi belge veremeyeceklerini ve tecil ettirilemeyeceğini söylediler. Benim şu an 10 gün içinde bu durumu halletmem gerekiyor. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
29 Yaş ve Yüksek Lisans Tecil Sorunu