Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
24 Kasım tarihli 50d kadro ilanlarını kazananlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Surveillance" data-source="post: 458670" data-attributes="member: 94841"><p>Hocam benim kafamda da aynen bu soru işaretleri var. Üstte kıpır nickli arkadaşın bahsettiği gibi, bize de kazandığım yerde bir hoca yüksek lisansa <u>kesin olarak</u> yeniden başlatılacağını söyledi. Fakat halihazırda YL yaptığınız okulu tekrar seçip önceden gördüğünüz dersleri saydırabilirsiniz dedi. Güvenlik soruşturması ne kadar sürer bu konuda da kimse net bir şey söyleyemiyor. Beklemekten başka çaremiz yok gibi görünüyor. </p><p></p><p>Güvenlik soruşturması bitip resmi olarak atamamız yapılana kadar kurulu düzenimizi değiştirmememiz lazım. Hatta yüksek lisans/doktora yapılacak yerler de belli olduktan sonra orada kurulu düzene geçsek daha iyi olur. Çünkü muhtemelen YÖK bizden YL'yi nerde yaptıysak, doktorayı da aynı yerde yapmamızı ister. Bu da lisansüstü eğitim için en az 6-7 yıl aynı şehirde olmamız gerektiği anlamına gelir. Dolayısıyla orada bir kurulu düzene geçilebilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Surveillance, post: 458670, member: 94841"] Hocam benim kafamda da aynen bu soru işaretleri var. Üstte kıpır nickli arkadaşın bahsettiği gibi, bize de kazandığım yerde bir hoca yüksek lisansa [U]kesin olarak[/U] yeniden başlatılacağını söyledi. Fakat halihazırda YL yaptığınız okulu tekrar seçip önceden gördüğünüz dersleri saydırabilirsiniz dedi. Güvenlik soruşturması ne kadar sürer bu konuda da kimse net bir şey söyleyemiyor. Beklemekten başka çaremiz yok gibi görünüyor. Güvenlik soruşturması bitip resmi olarak atamamız yapılana kadar kurulu düzenimizi değiştirmememiz lazım. Hatta yüksek lisans/doktora yapılacak yerler de belli olduktan sonra orada kurulu düzene geçsek daha iyi olur. Çünkü muhtemelen YÖK bizden YL'yi nerde yaptıysak, doktorayı da aynı yerde yapmamızı ister. Bu da lisansüstü eğitim için en az 6-7 yıl aynı şehirde olmamız gerektiği anlamına gelir. Dolayısıyla orada bir kurulu düzene geçilebilir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
24 Kasım tarihli 50d kadro ilanlarını kazananlar