Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
2016 Yüksek Lisans Karmaşası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="VATANSEVER" data-source="post: 440556" data-attributes="member: 90490"><p>Merhaba cevabınız için teşekkür ediyorum fakat tezsiz başlayıp daha sonra 2015 tezliye geçiş yapmıştım.Tezli yl da süre 6 dönem ve ben de 6.dönemin içindeyim.Yönetmeliği okudum benim anladığım yönetmeliğin çıktığı tarihten itibaren 1.dönem olarak sayılacağı.Bu doğrultuda bakınca yönetmelik bir kaç gün önce çıktı ek madde ile belirtilen şey yönetmeliğin çıktığı tarihin 1.dönem olarak kabul edildiği.O zaman hakkımız devam ediyor anlamına gelmez mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VATANSEVER, post: 440556, member: 90490"] Merhaba cevabınız için teşekkür ediyorum fakat tezsiz başlayıp daha sonra 2015 tezliye geçiş yapmıştım.Tezli yl da süre 6 dönem ve ben de 6.dönemin içindeyim.Yönetmeliği okudum benim anladığım yönetmeliğin çıktığı tarihten itibaren 1.dönem olarak sayılacağı.Bu doğrultuda bakınca yönetmelik bir kaç gün önce çıktı ek madde ile belirtilen şey yönetmeliğin çıktığı tarihin 1.dönem olarak kabul edildiği.O zaman hakkımız devam ediyor anlamına gelmez mi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
2016 Yüksek Lisans Karmaşası