Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
2015 Akademisyen Maaşları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 334253"><p>Hocam arkadaşlarımın ikisi mebde öğretmen birisi kolejde öğretmen üniversiteler kadro açmadı(biliyorsunuz bu kadrolar kişiye açılıyor!!) 2 sene olacak hala bekliyorlar gerçi en son konuştuğumda birisi umudunun kalmadığını söylemişti.Benim demek istediğim genel olarak üniversitelerde mobbinge ve torpile çözüm bulunmalı ve azda olsa elle tutulur akademik çalışmalara yoğunlaşmalı paranın az olduğunu düşünmüyorum.Bir yandan bir sürü derse giriyoruz vaktimiz mi var çalışma yapalım derken bir taraftan her hafta sonu sınavda görev almak için uğraşılmamalı bana göre tezat böyle şeyler.Bu zamdan sonra (ki bence öncede geçerli) akademisyenlik çok cazip oldu.Şuanda hiç bir kurum lisans mezununa 5000 tl civarı maaş vermez.(öğretim elemanı ek ders,sınav gözetmenliği,ikinci öğretim,yaz okulu,bazı açılan kurslar) zaten çalışan adam da yükseliyor profesör oluyor.Ama hiç bir kurumda çalışan uzman ya da memur atomu da parçalasa şeften öteye hayatı boyunca geçemeyebilir.Benim hocamda dahil birçok akademisyene çok saygı duysam da durum böyle.İnşallah durumu ifade edebilmişimdir.O yüzden sayfayı daha fazla meşgul etmeyim.Size akademik hayatınızda başarılar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 334253"] Hocam arkadaşlarımın ikisi mebde öğretmen birisi kolejde öğretmen üniversiteler kadro açmadı(biliyorsunuz bu kadrolar kişiye açılıyor!!) 2 sene olacak hala bekliyorlar gerçi en son konuştuğumda birisi umudunun kalmadığını söylemişti.Benim demek istediğim genel olarak üniversitelerde mobbinge ve torpile çözüm bulunmalı ve azda olsa elle tutulur akademik çalışmalara yoğunlaşmalı paranın az olduğunu düşünmüyorum.Bir yandan bir sürü derse giriyoruz vaktimiz mi var çalışma yapalım derken bir taraftan her hafta sonu sınavda görev almak için uğraşılmamalı bana göre tezat böyle şeyler.Bu zamdan sonra (ki bence öncede geçerli) akademisyenlik çok cazip oldu.Şuanda hiç bir kurum lisans mezununa 5000 tl civarı maaş vermez.(öğretim elemanı ek ders,sınav gözetmenliği,ikinci öğretim,yaz okulu,bazı açılan kurslar) zaten çalışan adam da yükseliyor profesör oluyor.Ama hiç bir kurumda çalışan uzman ya da memur atomu da parçalasa şeften öteye hayatı boyunca geçemeyebilir.Benim hocamda dahil birçok akademisyene çok saygı duysam da durum böyle.İnşallah durumu ifade edebilmişimdir.O yüzden sayfayı daha fazla meşgul etmeyim.Size akademik hayatınızda başarılar dilerim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
2015 Akademisyen Maaşları