Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
2015 Akademisyen Maaşları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="keynesyengil" data-source="post: 333695" data-attributes="member: 4465"><p>Hocam ford otosanla ne alakası var ben devletin bir kurumundaki uzmanların maaşlarını yazdım sonuçta para için çalışıyoruz bu düzende para ile kurulmuş bunu ben kurmadım böyleydi bizde uyum sağlamaya çalışıyoruz devletteki adaletsizliği göstermek için yazıyorum sonuçta uzmanlık ya da müfettişlik bir makam değil aynı yrd doç ya da doç gibi unvanı olan kadrolar ve bunlarla karşılaştırdığımız zaman bence haksızlığa uğruyoruz çünkü çevremde o kadrolarda çalışıp hiç riske girmeden normal mesaisine gidip gelip hiç bir şey üretmeden bu maaşları alan insanlar var.</p><p>Bugun akademik kariyerine başlayan bir gencin gelecekte kadro bulup bulamayacağı hangi şehirde yaşamak zorunda kalacağı iş garantisinin sallantıda olduğu bir durum var.Bu olumsuzluklara rağmen insanlar sevdikleri başarılı olabileceklerine inandıkları için akademisyenliği seçiyorlar en azından devlet uzman kadar değer versin bunca çabayı göze alan insanlara</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keynesyengil, post: 333695, member: 4465"] Hocam ford otosanla ne alakası var ben devletin bir kurumundaki uzmanların maaşlarını yazdım sonuçta para için çalışıyoruz bu düzende para ile kurulmuş bunu ben kurmadım böyleydi bizde uyum sağlamaya çalışıyoruz devletteki adaletsizliği göstermek için yazıyorum sonuçta uzmanlık ya da müfettişlik bir makam değil aynı yrd doç ya da doç gibi unvanı olan kadrolar ve bunlarla karşılaştırdığımız zaman bence haksızlığa uğruyoruz çünkü çevremde o kadrolarda çalışıp hiç riske girmeden normal mesaisine gidip gelip hiç bir şey üretmeden bu maaşları alan insanlar var. Bugun akademik kariyerine başlayan bir gencin gelecekte kadro bulup bulamayacağı hangi şehirde yaşamak zorunda kalacağı iş garantisinin sallantıda olduğu bir durum var.Bu olumsuzluklara rağmen insanlar sevdikleri başarılı olabileceklerine inandıkları için akademisyenliği seçiyorlar en azından devlet uzman kadar değer versin bunca çabayı göze alan insanlara [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel ve Özlük Hakları
2015 Akademisyen Maaşları