Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ÜDS - Üniversiteler Arası Kurul Yabancı Dil Sınavı
2012 ÜDS İlkbahar Sınav Sonuçları Açıklandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="BegümDilara" data-source="post: 85955" data-attributes="member: 2985"><p>arkadaşlar bende 65 aldım.geçen üds sınavım 60 dı şimdi beş puan yükselttim.yani puanlarını bnm gibi azıcık yükselten arkadaşlar şunu bilsinler ki bu tür sınavlarda belli bir seviyeden sonra puan yükseltmek gerçekten çok zor oluyor.hiç stres yapmasınlar neden daha fazla yükselmiyor diye.... kpds mi üds mi daha zor sorusuna gelince.benim her zaman üds notlarım daha yüksek geliyor.hele 2011 kpds sonbahar sınavını hatırlayın ne kadar zordu.kpds ler üdslere göre daha zor olmaya başladı ama bu kpds sınavının kolay olmasını bekliyorum.neden diyeceksiniz geçen kpds sınavında kimse hiç birşey yapamadı çok zordu şimdi makul bir zorlukta soracaklardır mantıken.o yüzden bu üds notları bir son değil kpds de yükseltme şansımız hala mevcut. herkese şimdiden iyi çalışmalar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BegümDilara, post: 85955, member: 2985"] arkadaşlar bende 65 aldım.geçen üds sınavım 60 dı şimdi beş puan yükselttim.yani puanlarını bnm gibi azıcık yükselten arkadaşlar şunu bilsinler ki bu tür sınavlarda belli bir seviyeden sonra puan yükseltmek gerçekten çok zor oluyor.hiç stres yapmasınlar neden daha fazla yükselmiyor diye.... kpds mi üds mi daha zor sorusuna gelince.benim her zaman üds notlarım daha yüksek geliyor.hele 2011 kpds sonbahar sınavını hatırlayın ne kadar zordu.kpds ler üdslere göre daha zor olmaya başladı ama bu kpds sınavının kolay olmasını bekliyorum.neden diyeceksiniz geçen kpds sınavında kimse hiç birşey yapamadı çok zordu şimdi makul bir zorlukta soracaklardır mantıken.o yüzden bu üds notları bir son değil kpds de yükseltme şansımız hala mevcut. herkese şimdiden iyi çalışmalar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ÜDS - Üniversiteler Arası Kurul Yabancı Dil Sınavı
2012 ÜDS İlkbahar Sınav Sonuçları Açıklandı