Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
2011 ALES İlkbahar Dönemi Sınav Sonucunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="phoenix" data-source="post: 24860" data-attributes="member: 4022"><p>nazmi hocam birkaç sorum vardı umarım yanıt alabilirm</p><p></p><p>diyelimki öyp le atandık kabul edildik ,peki belirtilen süre içinde yüksek lisansı tamamlayamazsak ,zira benim arkadaşlarımın çoğu 1 sene yada yarım dönem tezde uzatma alıyor durumumuz ne olur ??? uzatma aldığımız süre içinde maaş alabiliyor muyuz ve bu sürede tekrar tamamlayamazsak durum ne olur ???</p><p></p><p>birde benim gibi ingilizce bölümü arakdaşlar normalde doktora için falan bilim dili olarak sizler genelde ingilizce olmasına rağmen bizde almanca veya fransızca bizde bu süre için bu dillerden en az 70 mi almamız gerekiyor . bizim ingilizceci arkadaşların ingilizce dışındaki dil durumları nedir ?? beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim .yani yüksek lisans süresi içinde benim almanca yada frnsızca dil puanımı almam mı gerekiyor diyelim ki alamadım süreç nasıl işler senetleri ödemek zorunda kalır mıyımm??</p><p>biliyorum hocam yoğunsunuz ama umarım en kısa zamanda bir cevap verirseniz sevinirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phoenix, post: 24860, member: 4022"] nazmi hocam birkaç sorum vardı umarım yanıt alabilirm diyelimki öyp le atandık kabul edildik ,peki belirtilen süre içinde yüksek lisansı tamamlayamazsak ,zira benim arkadaşlarımın çoğu 1 sene yada yarım dönem tezde uzatma alıyor durumumuz ne olur ??? uzatma aldığımız süre içinde maaş alabiliyor muyuz ve bu sürede tekrar tamamlayamazsak durum ne olur ??? birde benim gibi ingilizce bölümü arakdaşlar normalde doktora için falan bilim dili olarak sizler genelde ingilizce olmasına rağmen bizde almanca veya fransızca bizde bu süre için bu dillerden en az 70 mi almamız gerekiyor . bizim ingilizceci arkadaşların ingilizce dışındaki dil durumları nedir ?? beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim .yani yüksek lisans süresi içinde benim almanca yada frnsızca dil puanımı almam mı gerekiyor diyelim ki alamadım süreç nasıl işler senetleri ödemek zorunda kalır mıyımm?? biliyorum hocam yoğunsunuz ama umarım en kısa zamanda bir cevap verirseniz sevinirim [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
2011 ALES İlkbahar Dönemi Sınav Sonucunuz