Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
2011 ALES İlkbahar Dönemi Sınav Sonucunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="esyaravuz" data-source="post: 14163" data-attributes="member: 3677"><p>"ben ve benim gibi fen edebiyatlıların müfredatının yakınından bile geçemez sizin müfredatınız..." müfredatın ne demek olduğunu sözlükten bakmanızı tavsiye edebilirim size. müfredat bellidir ve aynıdır. farklı olan ders işlenişidir. okulları ve verdikleri eğitimin kalitesini birbirinden ayıran da bu farklılıktır. dede korkutu mebden okuyanlar demişsiniz doğrudur. daha doğru dürüst osmanlıcasını ilerletemeyenler bile var. ama ben de öğrenim hayatı boyuca ne eski ne de yeni türk edebiyatı sınavlarında arap harfli metin sorulmadığı için, köktürkçe, uygurca ve tatarca metinleri aslından okumayıp latin harfleriyle işledikleri için, ve sadece matbu arap harflerini okuyup el yazmasını okuyamadıkları için boş kağıt vermek zorunda kalan fef çıkışlıları da gördüm. bölüme başvurup bilimsel hazırlık okumasına gerek bile görülmeyen eğitim çıkışlıları da gördüm. ama sizin gibi genelleyip herkese mal-etmiyorum bunu. çünkü her okulun verdiği eğitim farklıdır artı öğrenciler de birbirinden farklıdır. madem size göre eğitim çıkışlılar bu kadar vasat o zaman eğitimlilerin işi gerçekten zordur sizin dediğiniz gibi dolayısıyla süreç içinde onları zaten elersiniz. elemekte problem yaşıyorsanız orasını bilemem tabii...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="esyaravuz, post: 14163, member: 3677"] "ben ve benim gibi fen edebiyatlıların müfredatının yakınından bile geçemez sizin müfredatınız..." müfredatın ne demek olduğunu sözlükten bakmanızı tavsiye edebilirim size. müfredat bellidir ve aynıdır. farklı olan ders işlenişidir. okulları ve verdikleri eğitimin kalitesini birbirinden ayıran da bu farklılıktır. dede korkutu mebden okuyanlar demişsiniz doğrudur. daha doğru dürüst osmanlıcasını ilerletemeyenler bile var. ama ben de öğrenim hayatı boyuca ne eski ne de yeni türk edebiyatı sınavlarında arap harfli metin sorulmadığı için, köktürkçe, uygurca ve tatarca metinleri aslından okumayıp latin harfleriyle işledikleri için, ve sadece matbu arap harflerini okuyup el yazmasını okuyamadıkları için boş kağıt vermek zorunda kalan fef çıkışlıları da gördüm. bölüme başvurup bilimsel hazırlık okumasına gerek bile görülmeyen eğitim çıkışlıları da gördüm. ama sizin gibi genelleyip herkese mal-etmiyorum bunu. çünkü her okulun verdiği eğitim farklıdır artı öğrenciler de birbirinden farklıdır. madem size göre eğitim çıkışlılar bu kadar vasat o zaman eğitimlilerin işi gerçekten zordur sizin dediğiniz gibi dolayısıyla süreç içinde onları zaten elersiniz. elemekte problem yaşıyorsanız orasını bilemem tabii... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
2011 ALES İlkbahar Dönemi Sınav Sonucunuz