Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
2011 ALES İlkbahar Dönemi Sınav Sonucunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sedat24" data-source="post: 12960" data-attributes="member: 3525"><p>herkese mrb ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum ben ales ten say puanım 62.300 geldi say1 39 net say2 29 net sözel1 9.25 net geldi ama say1 30 net say2 24 net sözel1 28 net olan arkadasımada 69.700 lü bir puan geldi bunda bir yanlış olması gerekmiyomu yani bu ssınavda say2 nin net ortalaması 14 standart sapması 13 olmasına ragmen say1 in net ortalamsı 28 satndart sapması 14 sözelin net ortalaması 33 satnadart sapması 10 olmasına ragmen neden bu kadar fark etmiş sözel neti acaba bana bir acıklama yaparsanız sevinirim........ totalde benim say 68 sözel 9 netim var onun sayısal 54 sözelde 28 neti var bu konuda bir acıklama yaparsanız sevinirim BU SORUMA CEVAP VERECEK KİMSE YOKMU ARKDAŞLAR.................</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sedat24, post: 12960, member: 3525"] herkese mrb ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum ben ales ten say puanım 62.300 geldi say1 39 net say2 29 net sözel1 9.25 net geldi ama say1 30 net say2 24 net sözel1 28 net olan arkadasımada 69.700 lü bir puan geldi bunda bir yanlış olması gerekmiyomu yani bu ssınavda say2 nin net ortalaması 14 standart sapması 13 olmasına ragmen say1 in net ortalamsı 28 satndart sapması 14 sözelin net ortalaması 33 satnadart sapması 10 olmasına ragmen neden bu kadar fark etmiş sözel neti acaba bana bir acıklama yaparsanız sevinirim........ totalde benim say 68 sözel 9 netim var onun sayısal 54 sözelde 28 neti var bu konuda bir acıklama yaparsanız sevinirim BU SORUMA CEVAP VERECEK KİMSE YOKMU ARKDAŞLAR................. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
2011 ALES İlkbahar Dönemi Sınav Sonucunuz