Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
2011 ALES İlkbahar Dönemi Sınav Sonucunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="an there" data-source="post: 12796" data-attributes="member: 1422"><p>madem arkadaşlar kendi bölümleri üzerine analizlerini yapmışlar bende işletme bölümü için yapayım. Öncelikle belirteyim bu analizlerin hepsi kendi çıkarımımdır bazı arkadaşlar bana katılmaya bilir çok da doğal şekilde. Ben bu öyp programını ekim ayından beri takip ediyorum ve bölümüm ingilizce işletme bu sene inşallah mezun oluyorum ve çok detaylı araştırmalar yaptım . ekim ayından beri öyp üniversitelerinin geçen sene yazın aldıklarının puanlarını da kendi sayfalarından ve yüksek lisans açan üniversitelerin sosyal bilimler enstitülerinden takip ettim. geçen sene puanlar çok düşüktü onu söyleyeyim ek yerleştirme puanları tabiri yerinde ise yaz ayındaki yerleştirmeye göre uçmuş. gördüğüm işletme bölümü için en düşük puanlar sırasıyla ticaret hukuku ve üretim pazarlamada. göreceli olarak yönetim organizasyon ve muhasebe finansmanın daha yüksek. örneğin ek yerleştirmelerde bile ticaret hukuku 75 li notlar veya genel olarak 70 li notlarada iken yönetim ve muhasebe 80 üstü . pazarlama ise 80 e daha yakın. dediğim gibi bunlar benim değerlendirmem ve istisna olabilir. bu sene için ise beklentim puanların en az 5 6 puan yükselmesi( işletme bölümü için) dolayısıyla işletme bölümünde puanların 80 nin altında olmasını beklememekteyim . tabi bu şu anda beklentiden öteye geçmez ama dediğim gibi neredeyse her öyp üniversitesinin ve yüksek lisans üniversitesinin puanlarını inceledim işletme için. matematikçi bir arkadaşım güven aralığı diye birşey hesaplamıştı geçen senenin puanları ve bu senenin kontejanlarına göre nasıl yaptı tam bilmiyorum ama güven aralığı işletme için 82 ile 87 arası demişti. inşallah puanlar pek fazla yükselmez ve Allah herkesin gönlüne göre verir. bu arada diğer bölümüm uluslararası ticaret ve finansman bu bölümden mezun ve bekleyen arkadaş var mı acaba ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="an there, post: 12796, member: 1422"] madem arkadaşlar kendi bölümleri üzerine analizlerini yapmışlar bende işletme bölümü için yapayım. Öncelikle belirteyim bu analizlerin hepsi kendi çıkarımımdır bazı arkadaşlar bana katılmaya bilir çok da doğal şekilde. Ben bu öyp programını ekim ayından beri takip ediyorum ve bölümüm ingilizce işletme bu sene inşallah mezun oluyorum ve çok detaylı araştırmalar yaptım . ekim ayından beri öyp üniversitelerinin geçen sene yazın aldıklarının puanlarını da kendi sayfalarından ve yüksek lisans açan üniversitelerin sosyal bilimler enstitülerinden takip ettim. geçen sene puanlar çok düşüktü onu söyleyeyim ek yerleştirme puanları tabiri yerinde ise yaz ayındaki yerleştirmeye göre uçmuş. gördüğüm işletme bölümü için en düşük puanlar sırasıyla ticaret hukuku ve üretim pazarlamada. göreceli olarak yönetim organizasyon ve muhasebe finansmanın daha yüksek. örneğin ek yerleştirmelerde bile ticaret hukuku 75 li notlar veya genel olarak 70 li notlarada iken yönetim ve muhasebe 80 üstü . pazarlama ise 80 e daha yakın. dediğim gibi bunlar benim değerlendirmem ve istisna olabilir. bu sene için ise beklentim puanların en az 5 6 puan yükselmesi( işletme bölümü için) dolayısıyla işletme bölümünde puanların 80 nin altında olmasını beklememekteyim . tabi bu şu anda beklentiden öteye geçmez ama dediğim gibi neredeyse her öyp üniversitesinin ve yüksek lisans üniversitesinin puanlarını inceledim işletme için. matematikçi bir arkadaşım güven aralığı diye birşey hesaplamıştı geçen senenin puanları ve bu senenin kontejanlarına göre nasıl yaptı tam bilmiyorum ama güven aralığı işletme için 82 ile 87 arası demişti. inşallah puanlar pek fazla yükselmez ve Allah herkesin gönlüne göre verir. bu arada diğer bölümüm uluslararası ticaret ve finansman bu bölümden mezun ve bekleyen arkadaş var mı acaba ? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
2011 ALES İlkbahar Dönemi Sınav Sonucunuz