Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
2011 ALES İlkbahar Dönemi Sınav Sonucunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kaya_06" data-source="post: 12564" data-attributes="member: 1057"><p>arkadaşım zaten benim demek istediğimde bu alt yapınız yoksa ki altını çizleim şunun ben düz lise mezunuyum ünide inglizce görmedim ve gecen hazırandan beri aralıksız calısıyorum ıngılızce gramer iyi okuma iyi ama bir kelime dahi konuşamıyorum başlarken bir tane bile kelime bilmiyodum ha bu arada sen şanslılardanmışsın ve kursa ihtiyaç duymadan yapmışsın ama ben ve benim gibi olana çok insan var özellikle de sözelci olan arkadaşlarımız özgüven iyidir ama yersizi insana zarar verir!!! kurs konusuna gelince belkide en iyi hocalardan ders aldım suat gürcan rıdvan gürbüz üstlerine tanımam zaten dille alakan varsa birazcık tanırsın hocaları ve öle bol keseden atmakla olmuyor bu işler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaya_06, post: 12564, member: 1057"] arkadaşım zaten benim demek istediğimde bu alt yapınız yoksa ki altını çizleim şunun ben düz lise mezunuyum ünide inglizce görmedim ve gecen hazırandan beri aralıksız calısıyorum ıngılızce gramer iyi okuma iyi ama bir kelime dahi konuşamıyorum başlarken bir tane bile kelime bilmiyodum ha bu arada sen şanslılardanmışsın ve kursa ihtiyaç duymadan yapmışsın ama ben ve benim gibi olana çok insan var özellikle de sözelci olan arkadaşlarımız özgüven iyidir ama yersizi insana zarar verir!!! kurs konusuna gelince belkide en iyi hocalardan ders aldım suat gürcan rıdvan gürbüz üstlerine tanımam zaten dille alakan varsa birazcık tanırsın hocaları ve öle bol keseden atmakla olmuyor bu işler [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
2011 ALES İlkbahar Dönemi Sınav Sonucunuz