Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ahmet_88" data-source="post: 144300" data-attributes="member: 7000"><p>Dostum bence sen çok yanlış biliyorsun..Ben de ne zamandır bu işin içindeyim..Alacakları kişi ilk 4 e girmediyse girme ihtimali kesinlikle yok oraya..Ha üniversitenin şöyle bir hakkı var..Dediğin gibi herkese 10-20 puan verebilir..Ama sonuçta onların birini alabilir..Fakat isterlerse onlardan hiçbirini de almayabilir yeterli değiller diye..Ama onların istediği kişi de giremez..Yani o kadro boşa gider o an için ta ki bir daha kadro verilene kadar. Anladın mı kardeş..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ahmet_88, post: 144300, member: 7000"] Dostum bence sen çok yanlış biliyorsun..Ben de ne zamandır bu işin içindeyim..Alacakları kişi ilk 4 e girmediyse girme ihtimali kesinlikle yok oraya..Ha üniversitenin şöyle bir hakkı var..Dediğin gibi herkese 10-20 puan verebilir..Ama sonuçta onların birini alabilir..Fakat isterlerse onlardan hiçbirini de almayabilir yeterli değiller diye..Ama onların istediği kişi de giremez..Yani o kadro boşa gider o an için ta ki bir daha kadro verilene kadar. Anladın mı kardeş.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
11 Kasım ALES 2012 Ne Zaman Açıklanır?