Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
100/2000 Doktora Bursları?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Frm" data-source="post: 478844"><p>Benim anladığım kadarıyla yök her dönem 100/2000 programından doktora öğrencisi alacak. Zaten üniversiteler şartları tutan öğrenci bulmakta zorlanıyor. Yökün kontenjanlarının yarısından fazlası boş kalıyor. Bizim üniversitede başvurular diğer doktora başvurularından farklı olarak dilekçe ile yapıldı. Bu programın farkı konuları, çalışma alanlarını, uygun bulduğu bölümleri yök kendisi belirliyor. Diğer doktora programlarındaki öğrenciler eğer tez dönemine geçmemişse bu programa geçebiliyorlar. Üniversiteler bu programa yoğun ilgi gösteriyor çünkü hoca öğrencisini asistan gibi kullanabiliyor. Zaten bu burs da bu yüzden veriliyor, öğrenci çalışmasın hep hocanın yanında olsun diye, çalışan öğrenciye bu burs verilmiyor ancak yine de yök bu programdan beklediği kadar öğrenci alamıyor. Ben de eylül ayında bu programa girdim ancak daha yöksiste bu konuyla ilgili bir kaydım yok. Enstitü doğru dürüst bilgi veremiyor onlar da bilgisiz hatta ilgisiz. Zaten başvuru sürecinde de sıkıntılar oldu. Herhangi bir ödeme almayı bırakın daha gerçekten bu programda bir kaydımın olduğundan emin değilim. Umarım bizi bu saatten sonra mağdur etmezler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Frm, post: 478844"] Benim anladığım kadarıyla yök her dönem 100/2000 programından doktora öğrencisi alacak. Zaten üniversiteler şartları tutan öğrenci bulmakta zorlanıyor. Yökün kontenjanlarının yarısından fazlası boş kalıyor. Bizim üniversitede başvurular diğer doktora başvurularından farklı olarak dilekçe ile yapıldı. Bu programın farkı konuları, çalışma alanlarını, uygun bulduğu bölümleri yök kendisi belirliyor. Diğer doktora programlarındaki öğrenciler eğer tez dönemine geçmemişse bu programa geçebiliyorlar. Üniversiteler bu programa yoğun ilgi gösteriyor çünkü hoca öğrencisini asistan gibi kullanabiliyor. Zaten bu burs da bu yüzden veriliyor, öğrenci çalışmasın hep hocanın yanında olsun diye, çalışan öğrenciye bu burs verilmiyor ancak yine de yök bu programdan beklediği kadar öğrenci alamıyor. Ben de eylül ayında bu programa girdim ancak daha yöksiste bu konuyla ilgili bir kaydım yok. Enstitü doğru dürüst bilgi veremiyor onlar da bilgisiz hatta ilgisiz. Zaten başvuru sürecinde de sıkıntılar oldu. Herhangi bir ödeme almayı bırakın daha gerçekten bu programda bir kaydımın olduğundan emin değilim. Umarım bizi bu saatten sonra mağdur etmezler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
100/2000 Doktora Bursları?