%10 Puan Kesintisi

gozden.

Öğrenci
Hocam bir yıllık puan kesintisinde bahsedilen bir yıl nasıl işliyor? Ocak 2013'te atandım ancak bazı sebeplerle göreve başlamadım. Bir yıl sonuçların açıklandığı gün mü dolacak (sonuçlar 3 Ocak tarihinde açıklanmıştı) yoksa atandığım okulda atama kararımın çıktığı gün mü ? Yani bir dahaki atamada da puan kesintisi yaşama olasılığım çok mu yüksek? Teşekkürler şimdiden.
 

Supernova_e1?

Araştırma Görevlisi
YÖK telefon hattından aldığım bilgiye göre tercihlerden sonra YÖK bilgileri kontrol edip bu tür kesinti olması gerekenlerin puanlarını kesecekmiş. Başvuran kişinin ekranında görünmüyor olabilir ama kesinti olacak denildi.
Kesinti olmazsa, kadro yakıcılar yine kazanır yine gitmez ve yine kadroları çıtır çıtır yakarlar... Lütfen hepimiz bu işin takipcisi olalım, hakkımız yenmesin!
 

fallenangel

Araştırma Görevlisi
Bu yök nasıl inceleyecekmiş ki sisteme otomatik kesintiyi koymamışlar. insanın aklına kötü şeyler gelmiyor değil. birilerine bazı kadroları peşkeş mi çekecekler acaba.
 

selma24

Öğrenci
Merhabalar. Atanarak göreve başlayanlar, yeniden tercih yaptıklarında bir yıl süreyle %3 kesintiye maruz kalacaklar diye biliyordum ben. Göreve başlayanlardan da 1 yıl süreyle %10 kesinti mi yapılacak?
 

selma24

Öğrenci
Cevap için çok teşekkürler, uzak kalmışım konulardan, arkadaşlarla konuşurken yanlış bilgilendirme yapmamak lazım :) umarım hak eden herkes gönlündeki yere yerleşir...
 
Üst