2011 yılında Başkanlığımızca yapılan yerleştirmeler sonucu, yukarıdaki sebeplerle
ataması yapılmayan adaylar ile halen ÖYP araştırma görevlisi kadrosunda bulunan adayların
23/07/2012-30/07/2012 tarihleri arasında başvuru yapmaları halinde ise ÖYP puanlarına % 3
oranında kesinti uygulanacaktır. BEN BU DURUMUN 2010 DA GİRİPTE ŞU AN KADRODA OLANLARI BAĞLADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM
bu nedir ya ben 2011 de tercih yaparken hiçbir yönetmelik yoktu, yetkililer(Öyp birimi başındaki Kaan AYdın)üniversite ile anlaşamamk durumunda kazanıp belge yollamazsanız hiç bir kesinti olmaz dedi, ayrıca yeni yönetmelik bile bir yıl süre ilebizimkinin üstünden 1 yılda geçti şimdi bu ne kesintisi, %3 az mı benim atanamam demek???
tekrar sormak istiyorum 2011 de atanıp belge yollamayanlardan %3 kesilecek deği mi??
bence yüzde 3'ü, ve bu da yanlış beyan verdiğinden dolayı atanamayan dediği için, kazanıp gitmeyen ya da istifa edip gitmeyeni bağlamıyor. sonuçta senin ataman olmuş, yanlış beyan verenlerin ataması olmamış.geçen yıl yanlış beyan verenlerin zaten cezası vardı ve burda da o anlatılmak isteniyor olsa gerek.