merhaba,yurtdışında yl yaptığımızda;
1-askerlik tecilimiz yine 3 yıl 4 ay mı oluyor?ve bu belgeleri konsolosluğa mı veriyoruz?
2-gmat ve toefl gerekiyor sanırım doğru mu?
3-Turkıyedeki gibi yl ye tekrar yeni kayıtta aldığımızda 3 yıl 4 ay tecil burada da geçerli mi ?teşekkürler