Tolunay İleyda Kimdir? Hikayeleri…

Sosyal medyada lise yıllarında tanışıp evlenen çift olarak bilinen Tolunay ve İleyda çifti oldukça merak ediliyor. Tolunay İleyda kimdir sosyal medyada hep karşımıza çıkıyor.

Ne iş yaptıkları, kaç yaşında tanıştıkları, Dilan Polat ile bağlantısı merak konusu. Gelin birlikte Tolunay İleyda kimdir bakalım.

Tolunay İleyda Kimdir

Küçük yaşta tanıştıkları için sosyal medyada popülerleşen ve çift sayfalarında sürekli fotoğraflarının paylaşıldığı Tolunay İleyda Topal çiftinin hikayesi işte bu fotoğraf. Yıllara göre karşılaştırmalı fotoğraflar ile ünlenen çift bir süre sonra evlendi ve 2 çocukları oldu. İnsanlar ise hayallerini yansıtan çift olduklarını söyleyip takip etti. Facebook zamanı paylaşılmaya başlayan bu fotoğrafları günümüze kadar hala geliyor. Çift sayfaları 2008-2023 yazarak fotoğrafı yaymaya devam ediyor.

Tolunay İleyda kimdir

Tolunay İleyda Ne İş Yapar

Tolunay İleyda kimdir başlığımızda çiftin sosyal medya ile ilgilendiklerini söylemiştik. Tolunay İleyda çifti okulu bitirince evlenip sosyal medyada devam ettikleri için Tolunay Topal ne iş yapıyor, geçimlerini nasıl sağladıkları ilgi odağı olmuştur. Tolunay mühendislik, İleyda ise tarih öğretmenliği mezunudur. Üniversite yıllarında bile ayrı kalamayıp sürekli birbirinin yanına giden çift okul biter bitmez evlenmiştir. Çift işlerini sosyal medya olarak benimsemişken geçtiğimiz günlerde Dilan Polat Bahçeşehir şubesinin yönetiminde oldukları ile konuşulmuşlardır. Son zamanlarda Dilan Polat ile görüşüp isimlerini yan yana getiren çift oldukça merak ediliyor. Zaten gündemde olan çift Dilan Polat ile anılarak daha da isimlerini duyurmuşlardır. 

Tolunay İleyda Instagram

Tolunay ve İleyda çifti sosyal medyada ünlenen, sayfaların fotoğrafını paylaştığı sempatik çifttir. Şu an Bahçeşehir’de yaşayan çift İstanbul’da tanışmıştır. Çiftin Instagram hesaplarında güncel olarak 2.2M takipçisi vardır. Tolunay İleyda kimdir daha fazla bilgi için Instagram hesaplarına bakabilirsiniz.

Instagram hesap kullanıcı adı: @tolunayileyda

İleyda Tolunay Kaç Yaşında

Tolunay İleyda kimdir, kaç yaşındalar takipçileri tarafından en merak edilen sorulardır.

Çiftin ikisi de 1995 doğumlu olup 28 yaşındalardır. İleyda aslen Erzincanlıdır. Aynı zamanda 2 çocukları vardır. Büyük oğullarının ismi Orhan Gazi, küçük oğullarının ismi ise Çağdaş Ege’dir. Küçük oğullarının ismini Tolunay’ın erkek kardeşinden aldığı biliniyor.

Biliyor musunuz: Müge Anlı Ne Kadar Kazanıyor

Tolunay İleyda Dilan Polat Şubesi Mi İşletiyor

Çiftin geçtiğimiz aylarda Dilan Polat Bahçeşehir şubesini işlettikleri duyurulmuştu. Zaten Bahçeşehir’de oturan çift bu haberi duyurdu. Birlikte hikaye atıp fotoğraflar paylaşan İleyda Topal ve Dilan Polat’ın aynı zamanda arkadaş olduklarını öğrendik. Takipçileri tarafından bağlantıları çok merak edilmiş ve sorulmuştu.

Çiftin Dilan Polat ile anılmasının 2 nedeni var. Tolunay İleyda çifti Dilan Polat güzellik merkezi Bahçeşehir şubesini işletiyorlar. Diğer nedeni ise Dilan Polat ile komşu olduklarıydı. Fakat çift kısa bir süre Dilan Polat ile komşu olup tekrar eski evlerine taşınmışlar. 

Tolunay İleyda kimdir

İleyda Tolunay Ayrıldı Mı

İleyda ve Tolunay çifti, sosyal medyada arada sırada ayrıldılar olarak manşet olsalar da çift hala beraber. 2014 yılında nişanlanıp 2015 yılında evlenen çift 8 yıldır evli ve 2 çocukları var. Çift 13 yaşında tanışmış ve o zamandan beri birliktelerdir. 

Tolunay İleyda Ne Kadar Kazanıyor

Tolunay İleyda kimdir başlığımızda çiftin ne kadar kazandığı da merak konusu. Çift kendi mesleklerini yapmayıp sosyal medyadan işlerini yürüttükleri için ne kadar kazandıkları takipçileri tarafından hep soruluyor. Fakat çiftimiz bununla ilgili net bir bilgi vermemekte. 

Hem sosyal medyada iş yaptıkları hem de Dilan Polat şubesi işlettiklerini bildiğimiz çiftin çok kazandığı ortada. Günümüzde sosyal medya ve güzellik sektörünün kazancının çok olması çiftin ne kadar kazandığını düşündürüyor. Bu konu ile ilgili net bir açıklama yapmasalar da çiftin gelirinin iyi olduğu ortada.

Tolunay İleyda kimdir yazımızda ünlü sosyal medya fenomenleri olan Tolunay Topal ve İleyda Topal kimdir araştırdık. Çiftin yıllarca isminin gündemde olmasının nedeninin küçük yaşta tanıştıklarını ispatlayan bir fotoğraf olduğunu gördük. Çift hakkında aklınızdaki soruların cevabını tamamlamak istedik.

-->