Öğrenci Evi Oyuncuları Kimdir: Yeni Sezon Ne Zaman

Birçok dijital platform her sezon yeni dizi ve filmlerini izleyicileriyle buluşturuyor. 2020’de Exxen’de yayına başlayan Öğrenci Evi dizisi de onlardan bir tanesi.

Konuyu gereğiyle bir gerçekliğe ışık tutan Öğrenci Evi oyuncuları kimdir, bu dizi konusu nedir yeni bir dizi arayanlar için birlikte inceleyelim.

Öğrenci Evi Konusu

Öğrenci Evi dizisi 2020 yılında Exxen de yayına girdi. Eğitim-öğretim döneminin açılmasıyla birlikte birçok genç öğrenci evlerine ve yurt hayatlarına başlıyor. Dizi ele aldığı bu bağlam açısından izleyicinin beğenisini kazandı.

Öğrenci Evi dizisi, farklı kültür ve yaşam biçimlerinden gelen dört farklı öğrencinin aynı üniversite çatısı altında yeni bir hayat kurma sürecini anlatıyor.

Dizide dokuz farklı öğrenci, okumak için geldikleri üniversitede tanışıp arkadaşlıklarını ekrana getiriyorlar. Konusu ve anlatımı gereği büyük bir gerçekliği yansıttığı için dizi seyircinin beğenisini kazandı.

Öğrenci Evi Dizisi

Öğrenci Evi dizisi Acun Ilıcalı’ya ait dijital eğlence platformu olan Exxen de yayınlanıyor. Dizinin yönetmenliğini Doğa Can Anafarta üstleniyor.

Sevilen gençlik dizisinin senaryosu Merih Aslan kaleminden çıkmış. Dizinin 2. sezonu henüz seyirciyle buluşmamış. Çekimlerine devam edildiği yorumlanan dizisinin yeni sezonuyla ilgili henüz bir yayın tarihi Exxen tarafından duyurulmamıştır.

İlginizi Çekebilir: Kardeşim Dizisi İlknur ve Burhan Kimdir

Öğrenci Evi Oyuncuları

Öğrenci Evi dizisinde birbirinden yetenekli genç oyuncuları izlemek mümkün. Diziyi beğenen seyirciler aynı zamanda karakterlere hayat veren genç yetenekleri merak ediyor. Birlikte inceleyelim…

Samet Kaan Kuyucu – Arda

1994 Gaziantep doğumlu olan oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Tiyatro Konservatuvarı bölümü mezunudur.

Oyunculuk kariyerinde AŞK 101, Yargı, Aşk Tesadüfleri Sever, ALEF gibi ekranların sevilen yayınlarında yer almıştır.

Ceren Balcı – Simge

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık bölümü öğrencisi olan Balcı, eğitim hayatı boyunca tiyatroya ilgi duyarak bu alanda kendini geliştirmiş. Meslek hayatına oyunculuk ile devam etmek isteyen Balcı’yı ekranlarda izlemek mümkün.

2020 yılında Öğretmen adlı dizide izlediğimiz Ceren Balcı Öğrenci Evi kadrosunda yer almıştır. Ceren Balcı 20 yaşındadır.

Mutlaka Bakın: Netflix Dizilerini Ücretsiz İzleme Siteleri

Dilara Gül Demiral – Ayşe

1993 doğumlu Dilara Gül, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine Muğla’da çekilen ‘Kalk Gidelim’ dizisinde başlamıştır.

Baran Bölükbaşı – Latif

1994 Hatay doğumlu olan oyuncu, Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Ardından farklı kurumlarda oyunculuk eğitimi alan Bölükbaşı kariyerinde farklı birçok dizide yer almıştır.

Bölükbaşı Öğrenci Evi oyuncuları kadrosu dışında son dönemlerin popüler televizyon dizisi Yalı Çapkını dizisinde oynadığı Tarık rolüyle bilinmektedir.

öğrenci evi oyuncuları

Merve Nur Bengi – Deniz

1993 İstanbul doğumlu oyuncu üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. 30 yaşında olan başarılı oyuncu Öğrenci Evi oyuncuları kadrosu yanı sıra 4N1K, Unutursam Fısılda, Ada Masalı gibi yapımlarda yer almıştır.

Serra Pirinç – Ceyda

1997 doğumlu oyuncu İstanbul’da aldığı eğitimle oyunculuk kariyerine başlamıştır. Vuslat ve Bizim Hikaye dizileriyle kariyer basamaklarını tırmanmaya başlayan Pirinç, Öğrenci Evi oyuncuları arasında yer almaktadır.

Öğrenci Evi oyuncuları genç yeteneklerin yanı sıra televizyonlardan aşina olunan birçok oyuncuya da başrollerinde yer vermektedir.

Dizide Ceyda Düvenci, Suat Sungur, Murat Aygen, Arzu Gamze Kılınç gibi tanıdık isimlerde yer alıyor.

Ceyda Düvenci – Semra

Televizyon ekranlarının tanıdık isimlerinden Düvenci, 90’lı yıllardan bugüne televizyonda aktif olarak yer almaktadır.

Sabah Şekerlerim, Dikkat Bebek Var, Hayat, Zalim, Binbir Gece, Ejder Kaplanı, Umutsuz Ev Kadınları gibi birçok yapımda yer almıştır.

öğrenci evi oyuncuları

Murat Aygen – Vedat

1971 Diyarbakır doğumlu oyuncu televizyon tarihinde herkesin hafızasına kazınacak birçok projede yer almıştır. Oyunculuk kariyeri ve performansıyla izleyicisinden tam not alan bir oyuncudur.

Aygen, Medcezir, Bodrum Masalı, İstanbullu Gelin, Şahin Tepesi, Mucize Doktor ve Yasak Elma gibi son zamanların televizyon tarihinde ses getirmiş birçok projede yer almıştır.

Suat Sungur

1961 doğumlu oyuncu Öğrenci Evi oyuncuları arasında yer alıyor. İstanbul’da başarılı bir eğitim hayatının ardından tiyatro ve oyunculuk hayatını birlikte yürüten Sungur birçok sevilen karakteri canlandırmıştır.

Bir Demet Tiyatro, Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Alemin Kralı, Umutsuz Ev Kadınları, Ali Ayşe’yi Seviyor, Mucize Doktor gibi başarılı işlere imza atmıştır. Suat Sungur, Türk televizyon tarihine 7 sezon devam eden Sihirli Annem dizisindeki ‘Avni’ karakteriyle kazınmıştır.

Öğrenci Evi Exxen Yeni Sezon Ne Zaman

Öğrenci Evi oyuncuları kadro olarak genç yeteneklerin ön planda olduğu bir yapım. Exxen 2020 yılında ilk bölümünü duyurduğu diziyi sene içerisinde izleyiciyle buluşturmuştur. İlk bölümü 1 Ocak 2021 günü yayınlanan dizi geniş bir izleyici kitlesine sahiptir.

Dizinin ikinci sezonunu bekleyenler Exxen den açıklama bekliyor. Yeni sezona dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Öğrenci Evi oyuncuları hakkında daha fazla bilgi almak ve diziyi incelemek için Exxen resmi hesabı üzerinden yayınlanan 1. bölümü izleyebilirsiniz!

-->