Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

03.08.2023 tarihli Resmî Gazete’nin Akademik İlanlar başlığı altında Süleyman Demirel Üniversitesi öğretim elemanı alım ilanı yayınladı. Bu ilana göre Süleyman Demirel Üniversitesi 20 öğretim görevlisi alım gerçekleştirecek. Başvuru sürecini ve alımı yapılacak kadroları detaylı bir şekilde açıkladık.

  • İlan Tarihi :25.10.2023
  • Son Başvuru Tarihi : 08.11.2023
  • Kadro Sayısı : 20
  • Şehir : Isparta
  • Başvuru Şekli :Online

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı DETAYLARI

Süleyman Demirel Üniversitesi ilanında ”Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun, Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesi hükümleri uyarınca aşağıda belirtilen kadrolara öğretim elemanları alınacaktır.’‘ ifadesi yer almıştır.

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım KADROSU

03.08.2023 tarihinde yayımlanan Resmî Gazete’de Süleyman Demirel Üniversitesi öğretim elemanı alım ilanı yayınlandı. Alınacak 20 öğretim görevlisinin hangi bölümlerden olduğu tabloda yer almaktadır. Bunun yanı sıra istenilen Ales ve yabancı dil puanı ve adaylarda aranan özel şartlar listenin sonuna eklenmiştir. Başvuruda bulunmak isteyen araştırma görevlileri tabloyu inceleyebilir.

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Elemanı Alımı İçin BAŞVURU

Süleyman Demirel Üniversitesi öğretim elemanı alımı ilanı için başvurular https://ikbasvuru.sdu.edu.tr internet adresinden online olarak yapılacaktır. Şahsen veya posta ile yapılan müracaatlar/başvurular kabul edilmemektedir. Sistemde gerekli kişisel bilgileri dolduran adaylar Öğretim Elemanı Personel Alımı İlanı için başvuru sürecini başlatırlar. Başvurmak istedikleri ilan numarasını seçen adaylar sonrasında kendilerinden istenilen belgeleri sisteme yükleyerek “Başvuru Yap” butonuna tıklamalıdır. Bu adımdan sonra başvuru tamamlanmış sayılır.

NOT: Aday, yalnızca bir ilan numarası ile başvuru yapabilir.

NOT: Gerçeğe aykırı belge veren ya da beyanda bulunan adaylar hakkında yasal işlem başlatılır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilir.

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Elemanı Alımı İçin GEREKLİ BELGELER

Süleyman Demirel Üniversitesi öğretim elemanı alım ilanında, online başvurusu sırasında sisteme yüklemeniz gereken belgelerin listesi de yer alıyor;

  • Özgeçmiş (PDF olarak yüklenmelidir.)
  • Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf
  • Adayın askerlik bilgileri
  • Eğitim bilgileri eksik ise diploma, geçici mezuniyet belgesi ve onaylı öğrenci belgeleri
  • Lisans Transkripti
  • Ales sınav sonuç belgesi
  • Yabancı dil belgesi
  • Alanında tecrübe belgesi (Özel sektör çalışanları için Sigortalı Hizmet Cetveli Dökümü; kamuda çalışanlar için Onaylı Hizmet Belgesi/Görev Belgesi)
  • Herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair beyan

Süleyman Demirel Üniversitesi web sitesini ziyaret ederek öğretim elemanı alımı ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

En Yeni Akademik Personel Alım İlanlarını Nasıl Takip Edebilirim ?

En yeni akademik personel ilanları sitemizde yer alan Akademik İlanlar sayfasında yer almaktadır. Resmi Gazete’de yer alan akademik ilanları haber formatı ile sitemizde paylaşmaktayız. Güncel personel alımı ilanlarından haberdar olmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Bırak
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir